Homar prăjit în tigaie cu sos de unt Cava și orez Salsa Verde

Homar prăjit în tigaie cu sos de unt Cava și orez Salsa Verde
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și pescatarian rețete pentru repertoriul dvs., homar prăjit cu sos de unt Cava și orez Salsa Verde ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 6 porții cu 1135 calorii, 29G de proteine, și 78g de grăsime fiecare. Pentru $6.23 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți orez arborio, ceapă, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Funcționează bine ca un fel principal scump. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. O tigaie Salsa Verde pui și orez, Pui la tigaie cu salsa verde Cilantro-Lime, și Pui la tigaie cu salsa verde Cilantro-Lime sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Homar: aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare. Gatiti 2 homari la un moment dat pana la trei sferturi, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Încălziți 2 tigăi mari de sote la foc mare. Împărțiți homarii în jumătate, periați cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
3
Așezați homarul în tigaie, cu carnea în jos și gătiți până se rumenesc frumos. Întoarceți și gătiți coaja în jos timp de încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Așezați șalotele, Cava și oțetul într-o cratiță medie nereactivă. Se fierbe lichidul la foc mare până se reduce la 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
CavaCava
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Bateți smântâna grea și gătiți timp de 1 minut. Reduceți focul la mediu și adăugați untul, bucată cu bucată, șoptind bine după fiecare adăugare până când totul a fost folosit. Condimentează cu sare și piper alb și adaugă tarhonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați orez și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Adăugați vin alb și gătiți până se reduce complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
5
Adăugați suc de scoici sau bulion și gătiți până când tot lichidul a fost absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în BucățiCartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
6
Adăugați apă clocotită câte 1 cană și gătiți până când tot lichidul a fost absorbit de orez. Repetați până când se folosește toată apa. Îndoiți Salsa Verde și gătiți până când amestecul a absorbit cea mai mare parte a lichidului. Îndoiți ierburile și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
7
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Așezați tomatillos și căței de usturoi pe o foaie de copt sau o tigaie mică, aruncați cu uleiul și condimentați cu sare și piper. Prăjiți până când tomatillos sunt moi aproximativ 20 până la 30 de minute, în funcție de dimensiune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
9
Transferați amestecul într-un robot de bucătărie cu ierburile și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
10
Pentru a asambla vasul: puneți risotto pe o farfurie și acoperiți cu 1 sau 2 jumătăți de homar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
11
Serviți sosul de unt Cava pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
CavaCava

Ingrediente

4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilorez arborioorez arborio12 lingurițe de pudră de usturoifrunze de busuioc tocatefrunze de busuioc tocate33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmfrunze de busuioc tocatefrunze de busuioc tocate23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmOțet de șampanieOțet de șampanie4cuișoare1 linguriță de boia iute, afumată dacă este posibil1 linguriță de boia iute, afumată dacă este posibil23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)3kghomari vii fiecare)homari vii fiecare)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline purulei de măsline pur23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec6creveți și cu veneUlei de măslineUlei de măsline1lingura. otet de vin rosuceapa, tocata maruntceapa, tocata marunt23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmfrunze de pătrunjel tocatfrunze de pătrunjel tocat33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmfrunze de pătrunjel tocatfrunze de pătrunjel tocat6creveți și cu veneSare și piperSare și piper6creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat6creveți și cu veneSare și piper alb proaspăt măcinatSare și piper alb proaspăt măcinat2ceapă eșalotă, tocată măruntceapă eșalotă, tocată mărunt2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc de scoici, stoc de creveți sau stoc de homarsuc de scoici, stoc de creveți sau stoc de homar12 lingurițe de pudră de usturoifrunze de tarhon tocatefrunze de tarhon tocate12 lingurițe de pudră de usturoifrunze de tarhon tocate măruntfrunze de tarhon tocate mărunt33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmfrunze de tarhon tocatefrunze de tarhon tocate5tomatillos, piei de hârtie îndepărtate, tocate aproximativtomatillos, piei de hârtie îndepărtate, tocate aproximativ3bastoaneunt nesărat foarte rece, tăiat cubulețe miciunt nesărat foarte rece, tăiat cubulețe mici9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilapă fierbinteapă fierbinte2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsani de fazan daca)sani de fazan daca)4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilCava (vin spumant spaniol)Cava (vin spumant spaniol)

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Lobster funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Samuel Billaud Chablis Premier Cru Les Vaillons Vieilles Vignes cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 33 de dolari pe sticlă.
Samuel Billaud Chablis Premier Cru Les Vaillons Vieilles Vignes
Samuel Billaud Chablis Premier Cru Les Vaillons Vieilles Vignes
Grapefruit roz pe nas. Progresie complexă a Palatului, începând cu arome de plante medicinale, pietre umede și var cu mineralitate și un finisaj uscat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista