Homar prăjit în tigaie cu sos de unt Cava și orez Salsa Verde

Homar prăjit în tigaie cu sos de unt Cava și orez Salsa Verde
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și pescatarian rețete pentru repertoriul dvs., homar prăjit cu sos de unt Cava și orez Salsa Verde ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 6 porții cu 1135 calorii, 29G de proteine, și 78g de grăsime fiecare. Pentru $6.23 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți orez arborio, ceapă, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Funcționează bine ca un fel principal scump. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. O tigaie Salsa Verde pui și orez, Pui la tigaie cu salsa verde Cilantro-Lime, și Pui la tigaie cu salsa verde Cilantro-Lime sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Homar: aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare. Gatiti 2 homari la un moment dat pana la trei sferturi, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Încălziți 2 tigăi mari de sote la foc mare. Împărțiți homarii în jumătate, periați cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
3
Așezați homarul în tigaie, cu carnea în jos și gătiți până se rumenesc frumos. Întoarceți și gătiți coaja în jos timp de încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Așezați șalotele, Cava și oțetul într-o cratiță medie nereactivă. Se fierbe lichidul la foc mare până se reduce la 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
CavaCava
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Bateți smântâna grea și gătiți timp de 1 minut. Reduceți focul la mediu și adăugați untul, bucată cu bucată, șoptind bine după fiecare adăugare până când totul a fost folosit. Condimentează cu sare și piper alb și adaugă tarhonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați orez și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Adăugați vin alb și gătiți până se reduce complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
5
Adăugați suc de scoici sau bulion și gătiți până când tot lichidul a fost absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în BucățiCartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
6
Adăugați apă clocotită câte 1 cană și gătiți până când tot lichidul a fost absorbit de orez. Repetați până când se folosește toată apa. Îndoiți Salsa Verde și gătiți până când amestecul a absorbit cea mai mare parte a lichidului. Îndoiți ierburile și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
7
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Așezați tomatillos și căței de usturoi pe o foaie de copt sau o tigaie mică, aruncați cu uleiul și condimentați cu sare și piper. Prăjiți până când tomatillos sunt moi aproximativ 20 până la 30 de minute, în funcție de dimensiune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
9
Transferați amestecul într-un robot de bucătărie cu ierburile și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
10
Pentru a asambla vasul: puneți risotto pe o farfurie și acoperiți cu 1 sau 2 jumătăți de homar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
11
Serviți sosul de unt Cava pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
CavaCava

Ingrediente

4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilorez arborioorez arborio11 lingură de oregano uscatfrunze de busuioc tocatefrunze de busuioc tocate32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyfrunze de busuioc tocatefrunze de busuioc tocate22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyOțet de șampanieOțet de șampanie4cuișoarerondele de ardei banane tocate sau ardei iute tocati de orice felrondele de ardei banane tocate sau ardei iute tocati de orice fel22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleycăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)3kghomari vii fiecare)homari vii fiecare)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline purulei de măsline pur22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec6creveți și cu veneUlei de măslineUlei de măsline1lingura. otet de vin rosuceapa, tocata maruntceapa, tocata marunt22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyfrunze de pătrunjel tocatfrunze de pătrunjel tocat32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyfrunze de pătrunjel tocatfrunze de pătrunjel tocat6creveți și cu veneSare și piperSare și piper6creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat6creveți și cu veneSare și piper alb proaspăt măcinatSare și piper alb proaspăt măcinat2ceapă eșalotă, tocată măruntceapă eșalotă, tocată mărunt2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc de scoici, stoc de creveți sau stoc de homarsuc de scoici, stoc de creveți sau stoc de homar11 lingură de oregano uscatfrunze de tarhon tocatefrunze de tarhon tocate11 lingură de oregano uscatfrunze de tarhon tocate măruntfrunze de tarhon tocate mărunt32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyfrunze de tarhon tocatefrunze de tarhon tocate5tomatillos, piei de hârtie îndepărtate, tocate aproximativtomatillos, piei de hârtie îndepărtate, tocate aproximativ3bastoaneunt nesărat foarte rece, tăiat cubulețe miciunt nesărat foarte rece, tăiat cubulețe mici9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilapă fierbinteapă fierbinte2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsani de fazan daca)sani de fazan daca)4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilCava (vin spumant spaniol)Cava (vin spumant spaniol)

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Lobster funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Samuel Billaud Chablis Premier Cru Les Vaillons Vieilles Vignes cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 33 de dolari pe sticlă.
Samuel Billaud Chablis Premier Cru Les Vaillons Vieilles Vignes
Samuel Billaud Chablis Premier Cru Les Vaillons Vieilles Vignes
Grapefruit roz pe nas. Progresie complexă a Palatului, începând cu arome de plante medicinale, pietre umede și var cu mineralitate și un finisaj uscat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista