Homar la grătar cu salată de cartofi

Homar la grătar cu salată de cartofi
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și felul principal pescatarian? Homar la grătar cu salată de cartofi ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 217 calorii. Pentru $ 8.76 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână concentrat de suc de portocale, caviar de somon, cartofi yukon gold și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată De Homar Și Cartofi, Salată de homar, porumb și cartofi, și Salată de ananas și homar la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți cartofii și 3 litri de apă la fierbere. Acoperiți și fierbeți până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși, 30 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Scurgere. Când cartofii sunt suficient de reci pentru a atinge, tăiați în bucăți de 1/4 până la 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3
Între timp, într-un castron mare, amestecați concentratul de suc de portocale, sucul de lămâie, muștarul Dijon și ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De PortocaleConcentrat De Suc De Portocale
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați bucăți de cartofi și amestecați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
5
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Cu foarfeca, tăiați longitudinal în centrul vârfului fiecărei cochilii de homar. Așezați fiecare coadă, dedesubt, pe o tăietură. Forțați un cuțit greu prin tăietura din fiecare coajă pentru a tăia fiecare coadă de homar în jumătate. Clătiți homarul în coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
7
Așezați homarul pe un grătar ușor uns peste un pat solid de cărbuni fierbinți sau foc mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Întoarceți o dată pentru a găti uniform până când homarul este opac, dar cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiat pentru a testa), aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Salată de cartofi movilă în mod egal pe farfurii; se acoperă cu caviar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată De CartofiSalată De Cartofi
CaviarCaviar
9
Așezați 2 jumătăți de homar în jurul fiecărei porții de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Lobster funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Ai putea încerca Domaine Louis Michel et Fils Chablis (jumătate de sticlă). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Domaine Louis Michel et Fils Chablis (jumătate de sticlă)
Domaine Louis Michel et Fils Chablis (jumătate de sticlă)
Acest Chablis dezvăluie note de fructe albe, cum ar fi piersica, și are o structură minerală persistentă. În gură, o senzație de piatră care este atât de tipică pentru Chablis face din acesta un vin rotund și pur.Se serveste intre 53-57 buc. F. Acest vin trebuie aerisit sau decantat inainte de degustare.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Revista