Homar la grătar cu salată de cartofi

Nevoie de o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și felul principal pescatarian? Homar la grătar cu salată de cartofi ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 217 calorii. Pentru $ 8.76 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână concentrat de suc de portocale, caviar de somon, cartofi yukon gold și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată De Homar Și Cartofi, Salată de homar, porumb și cartofi, și Salată de ananas și homar la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți cartofii și 3 litri de apă la fierbere. Acoperiți și fierbeți până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși, 30 până la 35 de minute.
Scurgere. Când cartofii sunt suficient de reci pentru a atinge, tăiați în bucăți de 1/4 până la 1/2 inch.
Între timp, într-un castron mare, amestecați concentratul de suc de portocale, sucul de lămâie, muștarul Dijon și ceapa verde.
Adăugați bucăți de cartofi și amestecați ușor.
Se adaugă sare după gust.
Cu foarfeca, tăiați longitudinal în centrul vârfului fiecărei cochilii de homar. Așezați fiecare coadă, dedesubt, pe o tăietură. Forțați un cuțit greu prin tăietura din fiecare coajă pentru a tăia fiecare coadă de homar în jumătate. Clătiți homarul în coajă.
Așezați homarul pe un grătar ușor uns peste un pat solid de cărbuni fierbinți sau foc mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Întoarceți o dată pentru a găti uniform până când homarul este opac, dar cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiat pentru a testa), aproximativ 7 minute.
Salată de cartofi movilă în mod egal pe farfurii; se acoperă cu caviar.
Așezați 2 jumătăți de homar în jurul fiecărei porții de salată.