Homar cu sos Pinot Noir, piure de Salsif și praz încrețit

Homar cu sos Pinot Noir, piure de Salsif și praz încrețit
Homar cu sos Pinot Noir, piure de Salsify și praz încrețit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $5.4 pe portie. O porție conține 517 calorii, 35g de proteine, și 34G de grăsime. Este adus la tine de mâncare și vin. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână praz, jumătate de lămâie, port rubin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Sos De Afine Cu Pinot Noir, Sos picant de afine cu Pinot Noir, și Somon Planked cu Pinot Noir-sos de fructe de padure.

Instrucțiuni

1
Umpleți chiuveta cu apă cu gheață. Setați un raft într-un vas foarte mare, adăugați 5 inci de apă și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați 4 dintre homari, acoperiți și aburiți până la roșu aprins, aproximativ 11 minute. Folosind clești, transferați homarii în apa cu gheață. Repetați cu homarii rămași; adăugați apă în oală, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Scurgeți homarii și uscați-i. Răsuciți cozile, ghearele și articulațiile. Crăpați cojile și scoateți carnea. Tăiați cozile și scoateți venele intestinale. Folosind foarfece rezistente, tăiați cojile a 2 dintre homari în bucăți de 2 inci; aruncați cojile de homar rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Într-o cratiță mare, încălziți uleiul de măsline până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Adăugați șalota și gătiți la foc moderat până abia începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
6
Adăugați usturoiul și gătiți până când este parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
7
Adăugați cojile de homar și gătiți, amestecând, până când începe să se rumenească în pete, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
8
Adăugați vinul și gătiți la foc moderat până se evaporă aproape, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Adăugați demiglace și gătiți la foc moderat până se reduce ușor, aproximativ 5 minute. Se strecoară sosul într-o cratiță medie, apăsând puternic pe coji pentru a extrage cât mai mult sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
10
Se adaugă portul, se condimentează cu sare și piper și se fierbe la foc moderat timp de 5 minute. Acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
PortPort
11
Umpleți un castron cu apă. Strângeți jumătatea de lămâie în apă și adăugați-o în castron. Curățați salsiful, tăiați-l în lungimi de 1 inch și adăugați-l în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Într-o cratiță mare, combinați 1 cană de apă cu sucul de lămâie, 6 linguri de unt și un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
13
Scurgeți salsiful, apoi adăugați-l în tigaie și dați la fiert. Acoperiți și fierbeți la foc moderat până când salsiful este fraged și lichidul este redus la o glazură, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
14
Adăugați smântâna și zahărul și fierbeți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
15
Transferați amestecul de salsify într-un robot de bucătărie și piureul până când este foarte neted. Se condimentează cu sare și piper. Întoarceți piureul în cratiță și păstrați-l la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
16
Într-o cratiță medie, încălziți 1/4 cană de ulei de semințe de struguri până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
17
Adăugați prazul și prăjiți la foc moderat, amestecând, până devin aurii și crocante, 3 până la 4 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați prazul pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
18
Se presară ușor cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
19
Într-un castron mic, amestecați semințele de vanilie în restul de 2 linguri de ulei de struguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
20
Într-o tigaie foarte mare, topiți restul de 2 linguri de unt la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
21
Adăugați carnea de homar și gătiți până se încălzește. Tăiați cozile în cruce în medalioane. Mound piureul de salsify în centrul a 8 farfurii încălzite și aranjați 2 gheare și 1 coadă în jurul fiecărei movile. Puneți sosul Pinot Noir în jurul homarului și acoperiți cu prazul crocant. Punctați farfuriile cu uleiul de vanilie și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Pinot NoirPinot Noir
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Homarul poate fi asociat cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Un vin pe care l-ați putea încerca este Domaine Pinson Freres Chablis Mont de Milieu Premier Cru. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
Domaine Pinson Freres Chablis Mont de mediu Premier Cru
Domaine Pinson Freres Chablis Mont de mediu Premier Cru
Arome exotice de ananas, vanilie și caise pe nas. Rotund, bine echilibrat și cu o bună persistență a aromei.Se împerechează cu pește cu sos, carne albă cu smântână, șuncă de pe os cu un sos chablisienne.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista