Homar și Verde Chile Bisque cu gust de porumb prăjit

Homar și Verde Chile Bisque cu gust de porumb prăjit
Homar și Verde Chile Bisque cu gust de porumb prăjită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 583 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 4,37 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, piperul, smântâna grea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Cozi de homar placate cu cedru cu gust de Chile afumat cu porumb, Cafea și Ancho Chile Fusta friptură cu Verde Chile-Apple a savura, și Crab Bisque cu Avocado, roșii și gust de porumb.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa, morcovii, țelina și usturoiul și gătiți până se înmoaie. Nu le permiteți să obțină culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
3
Plonjați un cuțit între ochii homarilor pentru a le expedia. Apoi împărțiți-le pe jumătate pe lungime și scoateți sacul de nisip. Separați în bucăți de coadă, gheare și piept și adăugați secțiunile la legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
HomarHomar
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
4
Adăugați 1/2 cană de apă și acoperiți tigaia cu un capac timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți capacul și lăsați apa să se evapore, apoi opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
6
Scoateți bucățile de homar din tigaie și dați deoparte. Când este suficient de rece pentru a manipula, scoateți carnea din cozi și gheare și rezervați carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Tăiați cojile în bucăți mai mici și reveniți la tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați sherry și aprindeți. Când flăcările dispar, adăugați vinul și reduceți la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
VinVin
9
Adăugați apa, pătrunjelul, coriandrul, frunza de dafin, boabele de piper alb, piureul poblano și sarea, după gust și gătiți la foc mic timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper AlbBoabe De Piper Alb
Frunze De DafinFrunze De Dafin
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
PătrunjelPătrunjel
Piper PoblanoPiper Poblano
ApăApă
SareSare
10
Îndepărtați majoritatea cojilor și treceți supa printr-o sită într-o cratiță medie curată, adăugați carnea de homar rezervată și gătiți până se reduce la 2 căni. Amestecați supa într-un blender în loturi, apoi strecurați printr-o sită într-o cratiță curată, medie, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De HomarCarne De Homar
Coji De PasteCoji De Paste
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
SitaSita
11
Așezați smântâna și laptele într-o cratiță mică și reduceți la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
12
Adăugați smântâna și gătiți până se încălzește și condimentați cu miere, sare și piper. Polonic în boluri si garnisiti cu gust de porumb prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SavureazăSavurează
CremăCremă
MiereMiere
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
13
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. Preîncălziți grătarul la înălțime.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
CuptorCuptor
14
Scoateți urechile din apă. Prăjiți porumbul timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
PorumbPorumb
15
Scoateți din cuptor și grătați în coajă timp de 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
CuptorCuptor
16
Îndepărtați coaja și tăiați porumbul departe de știulete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
17
Combinați boabele de porumb într-un bol mediu cu ceapa roșie, poblano prăjită, sucul de lămâie, uleiul de măsline și tarhonul. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ceapă RoșieCeapă Roșie
TarhonTarhon
Piper PoblanoPiper Poblano
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Daniel Dampt Chablis Les Vaillons Premier Cru cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Daniel Dampt Chablis Les Vaillons Premier Cru
Daniel Dampt Chablis Les Vaillons Premier Cru
Culoare verde auriu, migdale și unt proaspăt nas, se oprește plin și flexibil.Se servește cu homar prăjit.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Revista