Hog Island Oysters Casino cu ardei gras roșu și slănină
Hog Island stridii cazinou cu ardei gras roșu și slănină necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 206 calorii, 3G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de slănină, pătrunjel cu frunze plate, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 16%. Încercați Hog Island Oysters Casino Cu Ardei Gras Roșu, Chile Și Slănină, Oysters Casino, și Stridii sau Scoici Cazinou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați slănina pe o tigaie de prăjire într - un singur strat și coaceți timp de 10 minute până când sunt doar crocante-amintiți-vă că se vor întoarce în cuptor cu stridiile, astfel încât să nu doriți să terminați slănina încă. În timp ce slănina se gătește, puneți untul, usturoiul, șalotele, ardeiul gras, țelina, sucul de lămâie, oregano și ardeiul cayenne într-un robot de bucătărie; puls până se combină bine, dar are totuși textură. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Jalapeno Proaspăt întreg
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Frișcă Suplimentară Groasă
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Scoateți slănina din cuptor și tăiați fiecare felie în 6, astfel încât să aveți în total 24 de bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Așezați stridiile în jumătatea cojilor pe o tigaie mare de prăjire într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
5
Așezați 1 lingură de amestec de unt de cazinou deasupra fiecărei stridii și așezați o bucată de slănină pe fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Coaceți stridiile în cuptorul încins până la bule, aproximativ 10 până la 12 minute. Finalizați cu pătrunjel proaspăt tocat fin, cu frunze plate și serviți.