Placa de legume la grătar Hickory ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. O porție conține 301 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 4.15 pe portie. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați rucola, oțet balsamic, cimbru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 73%. Rețete similare sunt Placă De Meze De Legume La Grătar, Placă De Legume Fierbinte, și Placă De Legume De Vară.
Instrucțiuni
1
Înmuiați așchii de lemn în apă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
2
Se scurge bine.
3
Aduceți oțetul la fiert într-o cratiță mică; gătiți până se reduce la 1/4 cană (aproximativ 8 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
4
Combinați ciupercile și următoarele 5 ingrediente (ciuperci prin ceapă) într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
5
Adăugați ulei, sare și piper; aruncați bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
6
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Așezați așchii de lemn peste cărbuni fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
8
Așezați ciupercile, dovleceii, dovleceii, vinetele și ceapa pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătați 5 minute pe fiecare parte. Întoarceți legumele; adăugați roșii. Grătați 5 minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Cană De șalote, Tocate
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Cuțit De Toaletă
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Aranjați 1/2 cană de rucola, 3 bucăți galbene de dovlecei, 3 bucăți de dovlecel, 2 felii de vinete, 2 jumătăți de roșii, 1 capac de ciuperci și 1 pană de ceapă pe fiecare dintre cele 4 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe Galben
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Cană De șalote, Tocate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Piept De Pui La Rotisor
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
10
Combinați busuiocul, oregano, cilantro și cimbru într-un bol mic și presărați uniform peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm