Hash De Somon Cu Cartofi Și Mărar
Hash de somon cu cartofi și mărar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.96 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 379 calorii. 11 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână apă, cartofi cu amidon, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare includ Mărar Afumat-Somon Hash, Hash de mic dejun cu somon afumat și mărar, și Hash de somon afumat cu vinetă de mărar.
Instrucțiuni
Căldură 2 Tbs. ulei la foc mic într-o tigaie antiaderentă de 12 inci (deci cartofii nu se lipesc). În timp ce tigaia se încălzește, pregătiți ceapa și somonul conform indicațiilor de mai sus. Cu câteva minute înainte de gătit, creșteți căldura la mediu-mare. Când uleiul începe să trimită șuvițe de fum, adăugați ceapa și somonul; gătiți, amestecând des, până se rumenesc. Între timp, tăiați cartofii și aruncați cu uleiul rămas.
Transferați amestecul de somon într-un bol și rezervați.
Adăugați cartofii în tigaia goală; gătiți, amestecând doar ocazional, astfel încât să formeze o crustă maro-aurie, aproximativ 10 minute. Pe măsură ce cartofii gătesc, amestecați ketchup, muștar, mărar proaspăt și 2 linguri. de apă. (Rețeta poate fi pregătită până la acest punct cu până la 2 ore înainte.
Întindeți cartofii fierbinți pe o foaie mare de biscuiți cu buze; acoperiți când este rece. Întoarceți tigaia la mediu-înalt; adăugați cartofi și re-crocanți.)
Întoarceți amestecul de somon rezervat în tigaie; se amestecă amestecul de ketchup, apoi se condimentează cu sare și piper. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand hash-ul s-a rumenit frumos, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este la Crema Russian River Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.