Hamburger și macaroane

Hamburger și macaroane
Hamburger și macaroane este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 811 calorii, 34G de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Vă este adus prin simple rețete. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării americane. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, semințe de țelină, sare condimentată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Hamburger și macaroane, Tigaie Cu Macaroane Pentru Hamburger, și Supă Ușoară De Macaroane Cu Hamburger.

Instrucțiuni

1
Începeți să gătiți pastele: obțineți o oală mare cu apă fierbinte sărată (1 lingură de sare pentru 2 litri de apă) încălzire și începeți să gătiți macaroanele conform instrucțiunilor de pe pachetul de macaroane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane InelMacaroane Inel
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Rumeniti carnea de vita si ceapa: in timp ce apa se incalzeste si gateste macaroane, pregatiti sosul. Într-o tigaie, rumeniți carnea de vită măcinată într-o lingură de ulei de măsline la foc mare. Se amestecă doar rar, astfel încât carnea de vită măcinată să aibă posibilitatea de a se rumeni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Macaroane InelMacaroane Inel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Când carnea de vită s-a rumenit în mare parte, adăugați ceapa în tigaie și aruncați pentru a combina. Gatiti pana cand ceapa este moale, aproximativ 4-6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați condimente, roșii: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
5
Adăugați semințele de țelină, o picătură de piper roșu zdrobit și sare condimentată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
Semințe De țelinăSemințe De țelină
6
Se toarnă roșiile conservate, se adaugă sosul Worcestershire și se amestecă pentru a se combina. Se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
14 Cani De Branza Romano Rasa14 Cani De Branza Romano Rasa
7
Adăugați paste fierte: rezervați o jumătate de cană din apa de gătit pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
8
Se amestecă macaroanele scurse și fierte și pătrunjelul. Gatiti inca 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane FierteMacaroane Fierte
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
9
Adăugați o parte din apa pentru paste dacă vasul este prea uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
10
Adăugați piper negru proaspăt măcinat și sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista