Halibut la grătar II

Halibut la grătar II
Dacă vrei să adaugi mai multe rețete fără gluten, fără lactate, paleolitice și primordiale în cutia ta de rețete, Halibut la Grătar II ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încerci. Această rețetă are 6 porții, cu 198 de calorii , 32 g de proteine și 7 g de grăsimi fiecare. Pentru 5,79 USD per porție , această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se gătește în aproximativ 2 ore și 20 de minute . 28 de persoane au considerat această rețetă aromată și sățioasă. Vă este oferită de Allrecipes. Un amestec de busuioc, oregano, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfectă pentru Ziua Îndrăgostiților . Cu un scor de 97% , acest fel de mâncare este excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salsa de afine și ghimbir cu halibut la grătar , Halibut la cuptor și Halibut cu coriandru și lime .

Instrucțiuni

1
Puneți fileurile de halibut într-o tavă de copt puțin adâncă. Într-un bol, amestecați uleiul de măsline, sucul de lime, cimbrul, busuiocul, oregano și rozmarinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De HalibutFileuri De Halibut
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Turnați marinada peste pește, acoperiți și dați la frigider timp de 2 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3
Preîncălziți grătarul la foc mediu. Reglați înălțimea grătarului la o distanță cuprinsă între 10 și 15 cm de sursa de căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Ungeți ușor grătarul grătarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Scoateți halibutul din vas și aruncați marinada. Gătiți timp de 5 minute pe fiecare parte sau până când peștele poate fi ușor desfăcut cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
HalibutHalibut
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate72
Revista