Halibut la grătar II

Dacă vrei să adaugi mai multe rețete fără gluten, fără lactate, paleolitice și primordiale în cutia ta de rețete, Halibut la Grătar II ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încerci. Această rețetă are 6 porții, cu 198 de calorii , 32 g de proteine și 7 g de grăsimi fiecare. Pentru 5,79 USD per porție , această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se gătește în aproximativ 2 ore și 20 de minute . 28 de persoane au considerat această rețetă aromată și sățioasă. Vă este oferită de Allrecipes. Un amestec de busuioc, oregano, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfectă pentru Ziua Îndrăgostiților . Cu un scor de 97% , acest fel de mâncare este excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salsa de afine și ghimbir cu halibut la grătar , Halibut la cuptor și Halibut cu coriandru și lime .
Instrucțiuni
Puneți fileurile de halibut într-o tavă de copt puțin adâncă. Într-un bol, amestecați uleiul de măsline, sucul de lime, cimbrul, busuiocul, oregano și rozmarinul.
Turnați marinada peste pește, acoperiți și dați la frigider timp de 2 până la 4 ore.
Preîncălziți grătarul la foc mediu. Reglați înălțimea grătarului la o distanță cuprinsă între 10 și 15 cm de sursa de căldură.
Ungeți ușor grătarul grătarului.
Scoateți halibutul din vas și aruncați marinada. Gătiți timp de 5 minute pe fiecare parte sau până când peștele poate fi ușor desfăcut cu o furculiță.