Halibut cu sos de roșii-busuioc

Halibutul cu sos de roșii-busuioc este un fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 511 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $6.45 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de fripturi de halibut, busuioc, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma firimiturile de pâine, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Halibut cu sos de roșii de busuioc, Halibut fiert cu roșii și busuioc, și Halibut crocant cu sos de busuioc Lemony pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați roșiile pe o foaie de copt; stropiți cu ulei. Înfășurați usturoiul în folie de aluminiu și așezați-l pe foaia de copt.
Se coace la 450 la 20 de minute sau până când marginile roșiilor se rumenesc ușor și usturoiul se străpunge ușor cu o furculiță.
Așezați roșiile și usturoiul într-un robot de bucătărie sau blender; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Adăugați oțet, busuioc și apă pentru a obține grosimea dorită; pus deoparte.
Așezați halibutul într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt.
Combinați maioneza și muștarul; răspândit peste pește.
Combinați firimiturile de pâine, busuiocul și măslinele; presărați peste amestecul de maioneză și apăsați ușor.
Se coace, neacoperit, la 400 de minute, timp de 20 de minute sau până când toppingul se rumeneste și peștele se descuamă ușor cu furculița. Puneți sosul de roșii pe patru farfurii; acoperiți cu pește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibut în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![FitVine Vin Pinot Grigio]()
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.