Halibut cu crustă de fulgi de porumb cu Chile-Cilantro Aioli

Nevoie de o felul principal pescatarian? Halibut cu crustă de fulgi de porumb cu Aioli Chile-Cilantro ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 359 calorii. Pentru $6.61 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați făină, ulei de măsline, albuș de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Încercați Halibut cu crustă de fulgi de porumb cu Chile-Cilantro Aioli, Fileuri De Pește Cu Coajă De Porumb Cu Chile-Cilantro Aioli, și Pui Cu Coajă De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti aioli, combinați coriandru, maioneză, serrano și usturoi tocat, amestecând bine.
Pentru a pregăti peștele, combinați laptele și albușul de ou într-un vas puțin adânc, amestecând bine cu un bici.
Combinați fulgii de porumb, făina, sarea și piperul negru într-un alt vas superficial.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Scufundați peștele în amestecul de lapte și dragați în amestecul de fulgi de porumb.
Adăugați pește în tigaie și gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Serviți pește cu aioli și pene de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.