Halibut aburit cu ghimbir proaspăt

Halibutul aburit cu ghimbir proaspăt este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 1 porție. O porție conține 415 calorii, 34G de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $6.25 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, sos de soia, ulei de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Sake-Halibut aburit cu ghimbir și varză, Halibut aburit cu ghimbir, portocale și var, și Snapper Roșu Aburit Cu Rețetă Proaspătă De Ghimbir Și Var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați sosul de soia, sherry și uleiul de susan și amestecați bine.
Așezați-l lângă aragaz pentru prepararea sosului imediat după gătit.
Puneți uleiul vegetal într-o cratiță mică sau o tigaie mică și așezați-l și lângă aragaz. Setați o farfurie de servire pentru pește lângă aragaz, împreună cu o spatulă cu mâner lung sau clești metalici în formă de V cu care să transferați peștele de pe farfuria de gătit pe farfuria de servire, unde veți adăuga condimentele.
Pentru a utiliza un abur standard, umpleți baza unui set de aburi sau a unui wok cu aproximativ 4 inci de apă.
Așezați coșul cu aburi peste apă. Așezați o farfurie care se va potrivi în coșul cu aburi pe care să așezați peștele.
Aranjați pielea de pește cu fața în jos pe farfurie. (Dacă aveți mai multe piese, lăsați puțin spațiu între ele.)
Presărați ușor sarea peste pește. Împrăștiați ghimbirul peste pește.
Puneți placa în poziție în interiorul coșului sau pe raft și aduceți apa aburitoare la fierbere la foc mare.
Când aburul curge bine, reglați căldura pentru a menține un flux uniform de abur și acoperiți coșul cu aburi cu capacul său. Gatiti pestele timp de 10 minute, sau pana cand se face dupa bunul plac In partea cea mai groasa a pestelui. Opriți focul și lăsați peștele în abur în timp ce încălziți uleiul.
Așezați tigaia mică sau tigaia cu ulei la foc mediu-mare.
Lăsați-l să se încălzească până când este fierbinte, dar nu fumează, aproximativ 1 minut.
Scoateți-l de pe foc și păstrați-l la îndemână.
Transferați cu grijă peștele pe o farfurie de servire, lăsând în urmă orice lichid. Turnați rapid amestecul de sos de soia peste peștele acoperit cu ghimbir și împrăștiați ceapa verde deasupra ghimbirului. Turnați încet uleiul fierbinte peste vârful peștelui, așteptând o aromă mare de sfârâit și gingery.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.