Gulașul lui Guid pentru Zlotowitz

Gulașul lui Guid pentru Zlotowitz
Gulaș reteta Guid pentru Zlotowitz ar putea satisface pofta ta din Europa de Est în jurul valorii de 3 ore. Pentru $ 3.47 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 are 580 calorii, 49G de proteine, și 34G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de ceapă, sare și piper kosher, frunze de dafin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi paprika maghiară, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Guid-Moc-Pantofi, Guid-măsline sau Guido-Lives, și Un Gulaș De Oală pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Condimentează mandrina cu sarea și piperul, după gust. Într-un cuptor mare cuptor olandez sigur (preferați fonta acoperită cu porțelan) la foc mediu-mare, adăugați uleiul de măsline și încălziți până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
3
Adăugați carnea de vită în loturi, având grijă să nu aglomerați și asigurați-vă că rumeniți carnea pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Scoateți carnea din tigaie pe o foaie de copt sau ceva care poate prinde sucurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Adăugați ceapa și morcovii în cuptorul și tigaia olandeză și gătiți timp de 5 până la 6 minute, umezeala din ceapă va slăbi fondul, așa că amestecați des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Adăugați ardeii și șalotele și gătiți până se caramelizează și tot lichidul se evaporă. Se amestecă pasta de roșii și se lasă să gătească aroma acidă brută, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
7
Adăugați chimenul, ardeiul dulce și fierbinte, fulgii de chili roșii, maghiranul și cimbru. Degajează cu balsamicul și lasă să se reducă timp de 2 minute. Adăugați încet stocul, apoi adăugați carnea de vită și orice sucuri colectate din carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
MaghiranMaghiran
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Se adaugă frunzele de dafin, se condimentează cu sare și piper, după gust și se amestecă ușor pentru a se combina. Acoperiți și gătiți în cuptorul preîncălzit timp de 2 ore, amestecând ocazional. Reglați condimentul cu sare și piper, după gust și serviți cu mămăligă La grătar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate41
Revista