Guacamol Wasabi
Rețeta Wasabi Guacamole ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 6 porții cu 198 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 53 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Un amestec de scallions, sare kosher, ghimbir japonez murat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Unui cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este spectaculos. Încercați Somon wasabi cu crustă Panko cu sos de cremă de wasabi portocaliu, Înghețată Wasabi (Wasabi Aisu), și guacamole | cum se face guacamole / guacamole mexican pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați avocado pe jumătate pe lungime și îndepărtați gropile rezervând 1 groapă pentru utilizare ulterioară. Scoateți pulpa avocado într-un castron mic nereactiv. Puneți pulpa grosolan folosind o furculiță sau un tel. Într-un alt bol nereactiv, amestecați pudra de wasabi și smântâna asigurându-vă că nu există bulgări.
Combinați ingredientele rămase. Se amestecă ușor acest amestec în piureul de avocado. Guacamolul poate fi refrigerat până la 2 ore.
Așezați groapa rezervată în guacamol și acoperiți-o cu folie de plastic, apăsând folia pe suprafața guacamolului.