Pan-prăjită Grouper cu legume provensal ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 287 calorii, 38g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de sare, conserve de roșii, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Grouper Pan-prăjită cu legume provensale, Legume Prăjite Provensale, și Ton cu legume provensale.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați primele 4 ingrediente.
3
Adăugați 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; aruncați bine. Puneți amestecul în fundul unei tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
4
Coaceți la 450 timp de 10 minute; se amestecă o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Combinați restul de 1/4 linguriță de sare, restul de 1/4 linguriță de piper, ulei și usturoi; periați uniform peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Piper
Pește
Sare
Ulei De Gătit
6
Scoateți tigaia din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
7
Așezați peștele pe suportul pentru tigaie pentru broiler acoperit cu spray de gătit; așezați raftul peste amestecul de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Fenicul
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
8
Coaceți la 450 timp de 10 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.