Gravadlax de somon vindecat cu citrice

Gravadlax de somon vindecat cu citrice
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și pescatarian rețete în cutia de rețete, gravadlaxul de somon vindecat cu citrice ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 412 calorii. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore. Această rețetă este tipică bucătăriei scandinave. 25 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți o parte foarte somon - cântărind 900g, mărar foarte buchet, zahăr demerara și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 27%. Gravadlax De Somon Colorat Cu Sfeclă Roșie, Gravlax vindecat cu citrice și sare, și Char Arctic Vindecat Cu Citrice sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Sfat toate ingredientele pentru amestecul de sare într-un procesor de alimente și whizz până când totul este combinat și condimentele sunt complet măcinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Mângâie-ți mâna de-a lungul fileului de somon pentru a verifica dacă există oase rătăcite. Dacă găsiți vreunul, scoateți-le cu o pereche de pensete sau clești mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
3
Pentru a jupui fileul de somon, așezați peștele cu pielea în jos, cu capătul cozii cel mai apropiat de dvs. Introduceți cuțitul într-un unghi la capătul cozii și tăiați carnea până la piele. Întoarceți lama astfel încât să fie aproape plată pe piele, apoi apucați pielea cu cealaltă mână. Trageți și mișcați pielea spre dvs., astfel încât să tăiați fileul. La jumătatea îndepărtării pielii, țineți cuțitul ferm și răsturnați fileul. Ridicați ușor fileul departe de piele și aruncați pielea. Tăiați partea mai subțire, plus orice grăsime din jurul marginilor, astfel încât fileul să aibă o formă uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Împrăștiați aproximativ o treime din amestecul de sare pe o tavă mare într-o linie de dimensiunea fileului de somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Așezați somonul, cu pielea în jos, peste sare și împachetați restul de sare deasupra. Acoperiți cu folie alimentară, puneți o altă tavă deasupra și cântăriți-o cu câteva cutii sau o caserolă goală. Se lasă la frigider peste noapte sau cel puțin 10 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
6
Sub apă curentă rece, spălați amestecul de sare de pe fileul de somon, apoi uscați cu hârtie de bucătărie. Se toacă fin mărarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Așezați somonul pe o scândură și acoperiți-l cu mărarul, apăsându-l în jos pentru a-l împacheta pe somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
8
Dacă serviți ca starter placat, utilizați un cuțit ascuțit pentru a tăia somonul drept în jos în felii fine, permițând 6 felii pentru fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
9
Pentru a face crema de hrean, bateți împreună smântâna și crme frache.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Adăugați hreanul, sucul de lămâie și condimentele, apoi continuați să bateți până se îngroașă. Îmbrăcați frunzele de salată în puțin ulei de măsline. Acum sunteți gata să vă pregătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
11
Aranjați o grămadă îngrijită de frunze de salată pentru copii în centrul fiecărei farfurii. Ondulați feliile de somon în forme de arc în jurul frunzelor. Continuați tot drumul în jurul plăcii într-un mod petal. Folosiți 2 lingurițe pentru a face mici quenelles de cremă de hrean și lingură fiecare în fiecare castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Gravlax poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Stonestreet Estate Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 36 de dolari.
Stonestreet Estate Chardonnay
Stonestreet Estate Chardonnay
Estate Chardonnay 2012 oferă o coloană vertebrală minerală distinctă, alături de un element puternic de citrice. Mandarina și marmelada ies mai întâi din pahar, deschizându—se către un palat care se scurge prin spray de piersici și ocean-toate culminând cu un finisaj cu aderență și aciditate surprinzătoare.
DificultateExpert
Gata În10 hrs
Porții8
Scor De Sănătate3
Revista