Gratin De Mere-Pere
Gratinul de mere-pere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 346 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,29 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână unt, frișcă, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Gratin De Pere Și Ceapă Roșie, Dovleac de nucă și Gratin de pere, și Fiecare măr are Star & A pentru sosul de mere-pere.
Instrucțiuni
Curățați și miez de mere și pere.
Tăiați fructele pe lungime în pene groase de aproximativ 1/2 inch; așezați într-un castron mare.
Radeți coaja (numai partea galbenă) din lămâie, apoi suc de alezat.
Adăugați coaja și sucul la mere și pere, împreună cu zahărul, coacăzele și romul; se amestecă ușor.
Se toarnă într - un vas de copt superficial de 2 până la 2 1/2 litru.
Așezați biscotti într-o pungă de plastic cu fermoar de 1 litru și zdrobiți ușor cu un sucitor pentru a face 1 1/2 căni firimituri grosiere; se toarnă într-un castron mic.
Adăugați unt și scorțișoară și amestecați.
Presărați amestecul de firimituri uniform peste fructe.
Se toarnă crema uniform peste topping.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 375 până când fructele sunt fragede când sunt străpunse și toppingul de firimituri este rumenit, 30 până la 40 de minute.
Lăsați gratinul să se răcească cel puțin 10 minute; se servește cald sau rece. Scoateți pe farfurii sau boluri și acoperiți cu înghețată.