Gratinul de conopidă cu crustă de migdale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 373 calorii. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, ceapă, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 43 minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Gratin De Conopidă Cu Crustă De Migdale Prăjite, Gratin de Paste cu trei brânzeturi cu crustă de migdale, și Gratin de conopidă cu Manchego și sos de migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru Servire
2
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Forme De Brioșe
Echipamente pe care le vei folosi
Fripturi De Carne Din New York
3
Adăugați conopida și următoarele 2 ingrediente; saut 10 minute sau până devine auriu și doar fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
4
Se presara cu faina si urmatoarele 2 ingrediente; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
5
Se ia de pe foc.
6
Puneți amestecul de conopidă într-un vas de copt de 11 x 7 inci și stropiți cu smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
7
Se presară cu brânză Gruyre și următoarele 3 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
8
Coaceți la 400 timp de 18 până la 20 de minute sau până devin aurii.