Gratin De Bezea De Căpșuni

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați gratinul de bezea de căpșuni. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 64 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de cremă de tartru, albușuri de ou, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Gratin De Sumac De Cartofi Dulci Cu Bezea, Cupcakes de căpșuni cu cremă de unt de bezea elvețiană de căpșuni, și Cupcakes de căpșuni cu cremă de unt de Meringue de căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191°. aranjați căpșunile într-un strat uniform într-o farfurie de plăcintă de 9 inci.
Bateți albușurile de ou într-un bol foarte curat, perfect uscat, cu un mixer electric până se spumează.
Adăugați cremă de tartru și bateți până se formează vârfuri. Cu mixer de funcționare, se adaugă zahăr într-un flux lent, constant. Continuați să biciuiți albușurile de ou până când vârfurile sunt rigide și lucioase, dar nu uscate. Aveți grijă să nu depășiți albii. Îndoiți ușor vanilia cu o spatulă de cauciuc (vezi banda de vârf, stânga, pentru informații mai detaliate despre prepararea bezea). Lingurați cu grijă bezea peste căpșuni și împrăștiați ușor uniform cu o spatulă de cauciuc, asigurându-vă că bezea atinge marginile plăcii de plăcintă.
Coaceți până când bezea este maro aurie și fructele de pădure sunt suculente, 10 până la 12 minute.