Gratin De Bezea De Căpșuni

Gratin De Bezea De Căpșuni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați gratinul de bezea de căpșuni. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 64 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de cremă de tartru, albușuri de ou, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Gratin De Sumac De Cartofi Dulci Cu Bezea, Cupcakes de căpșuni cu cremă de unt de bezea elvețiană de căpșuni, și Cupcakes de căpșuni cu cremă de unt de Meringue de căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 191°. aranjați căpșunile într-un strat uniform într-o farfurie de plăcintă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Bateți albușurile de ou într-un bol foarte curat, perfect uscat, cu un mixer electric până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați cremă de tartru și bateți până se formează vârfuri. Cu mixer de funcționare, se adaugă zahăr într-un flux lent, constant. Continuați să biciuiți albușurile de ou până când vârfurile sunt rigide și lucioase, dar nu uscate. Aveți grijă să nu depășiți albii. Îndoiți ușor vanilia cu o spatulă de cauciuc (vezi banda de vârf, stânga, pentru informații mai detaliate despre prepararea bezea). Lingurați cu grijă bezea peste căpșuni și împrăștiați ușor uniform cu o spatulă de cauciuc, asigurându-vă că bezea atinge marginile plăcii de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 9)Albusuri De Ou (aproximativ 9)
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Coaceți până când bezea este maro aurie și fructele de pădure sunt suculente, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista