Gratar Thai Chile Usturoi Creveți

Gratar Thai Chile Usturoi Creveți
Reteta gratar Thai Chile usturoi creveți ar putea satisface pofta ta din Asia în aproximativ 25 minute. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $1.28 pe portie. O porție conține 302 calorii, 6g de proteine, și 27G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sosul de chili Thailandez, capota scotch, sucul de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Creveți Thailandezi la grătar cu sos de usturoi, Chile-creveți de usturoi, și Creveți Prăjiți Cu Usturoi Cu Ulei Roșu De Chile pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți un grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Puneți creveții într-un bol de sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Bateti ingredientele rămase într-un castron mediu și se toarnă 1/2 la 2/3 În cazul în care peste creveți. (Rezervați marinada rămasă pentru a peria creveții în timpul grătarului.) Lăsați creveții să se marineze doar 8 până la 10 minute sau sucul de lămâie va începe să "gătească" creveții. Grătați creveții, aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte în timp ce periați cu marinata rezervată. Folosesc o perie de silicon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Scoateți creveții de pe grătar pe un platou și serviți garnisiți cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4.9 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista