Granola Crunch este un mic dejun lacto ovo vegetarian. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine, 12 g de grăsimi și un total de 267 de calorii. Această rețetă servește 52. Pentru 53 de cenți per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și luați migdale, sare, germeni de grâu și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 40%. Rețete similare includ Triple Chocolate Crunch Granola, Marvelous Granola Crunch Munch și Granola Crunch Banana Bread.
Instrucțiuni
1
Într-un castron foarte mare, combinați primele opt ingrediente. Într-o cratiță mare, la foc mediu, gătiți zahărul brun, untul, mierea, uleiul și melasa timp de 2-3 minute sau până când zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
4 Căni De Făină De Grâu
Resturi Proaspete
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Suc De Lămâie, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Rece, Pentru Servire
(fie Fie Obișnuit)
3
Se toarnă peste amestecul de ovăz și se amestecă.
4
Transferați în două unse de 15 inchi. x 10 inchi. x 1 inch. tavi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Coaceți la 350° timp de 20-25 de minute sau până când devine auriu, amestecând de două ori. Se răcește, amestecând din când în când. Se amestecă stafidele. Depozitați în recipiente etanșe.