Granita De Cafea

Granita De Cafea
Cafea Granitan este un fără gluten și vegetarian desert. O porție conține 142 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de cafea decofeinizată cu rezistență dublă, lichior cu aromă de cafea, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Granita De Cafea, Granita De Cafea, și Mojito Cafea Granita.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați cafeaua, 1/2 cană zahăr și lichior, dacă utilizați. Se amestecă până se dizolvă complet zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(din Cutie)(din Cutie)
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
2
Se toarnă într-o tigaie de copt de 9 x 13 inci, se acoperă cu folie sau folie de plastic și se congelează până când amestecul este solid, aproximativ 4 ore. (Poate fi ușor noroios în pete.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Într-un castron, bateți smântâna și restul de 1 lingură. zahăr până se formează vârfuri moi. Folosind o furculiță, răzuiți amestecul de cafea în cristale fine, rupând bucăți mari. Lingurați granita în 6 pahare de desert sau boluri mici și acoperiți fiecare porție cu o bucată de frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Smântână Caldă Jumătate-jumătateSmântână Caldă Jumătate-jumătate
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista