Grătar: spirale de vinete și brânză de capră

Grătar: spirale de vinete și brânză de capră
Grătar: spiralele de vinete și brânză de capră sunt un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 172 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, vinete, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 333 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Grătar: smochine umplute cu brânză de capră, Spirale de lasagne de vinete și spanac, și Coaceți Vinete Și Brânză De Capră.

Instrucțiuni

1
Tăiați și aruncați o felie subțire de pe tulpină și capetele înflorite ale vinetei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
2
Tăiați vinetele pe lungime în felii de 1/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
3
Așezați feliile pe o grosime dublă de prosoape de hârtie și presărați generos cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Lăsați să stea până când apar mărgele de apă la suprafață, aproximativ 20 de minute. Clătiți cu apă curentă rece pentru a îndepărta sarea și sucurile amare, apoi uscați-le cu prosoape de hârtie suplimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbuni uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Ungeți ușor feliile de vinete pe o parte cu ulei de măsline, apoi așezați-le pe grătar într-un singur strat, cu părțile unse în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Ungeți blaturile cu ulei suplimentar și grătiți până când vinetele încep să se înmoaie și semnele grătarului sunt clar vizibile, apoi întoarceți și continuați grătarul până se rumenesc moale, dar nu prea adânc, aproximativ 4 minute în total. Pe măsură ce feliile de vinete sunt gata, folosiți clești pentru a le transfera într-un platou mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
8
Aranjați jumătate din felii într-un singur strat pe un alt platou și presărați sare și piper proaspăt măcinat după gust. Împrăștiați jumătate din arpagic și usturoi uniform peste felii și presărați cu puțin oțet balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
9
Presărați tot cimbru uniform deasupra. Se acoperă cu feliile de vinete rămase, din nou într-un singur strat, și se împrăștie deasupra arpagicul și usturoiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
10
Se presară cu puțin mai mult oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
11
Lăsați să stea într-un loc răcoros timp de cel puțin 2 ore sau acoperiți și refrigerați până la 3 zile.
12
Când este gata de servit, întindeți cu grijă fiecare felie de vinete cu o cantitate egală de brânză de capră și rulați într-o spirală strânsă. Asigurați-vă cu o scobitoare, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
13
Se servește la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista