Grătar de miel prăjit
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați raftul prăjit de miel. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 64 calorii. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, rozmarin, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Grătar de miel prăjit, Rețetă de grătar de miel prăjită, și Rack de miel cu roșii prăjite Jus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună coaja de lămâie, rozmarinul, sarea și zahărul. Condimentează rafturile pe toate părțile cu acest amestec, acoperă și pune la frigider peste noapte. Aceasta acționează ca o cură rapidă, care va adăuga aromă mielului atunci când este gătit.
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Puneți o tigaie mare la foc mediu și adăugați uleiul. Puneți unul dintre rafturile condimentate în tigaie cu partea grasă în jos și căutați până se rumenesc, 3 până la 5 minute. Întoarceți suportul și căutați cealaltă parte timp de câteva minute.
Scoateți pe o foaie de copt cu margini cu grăsime în sus și repetați procesul de rumenire cu celălalt suport.
Puneți foaia de copt cu ambele rafturi pe ea în cuptor și prăjiți până când carnea înregistrează 120 de grade F până la 125 de grade F în centru, 20 până la 25 de minute.
Lăsați să se odihnească 5 minute înainte de a tăia în cotlet și de a servi.