Grătar de miel cu crustă de usturoi-rozmarin

Grătar de miel cu crustă de usturoi-rozmarin
Usturoi-rozmarin-Crusted Rack de miel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 689 calorii, 41G de proteine, și 54g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $3.22 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, albușuri de ou, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Raft de miel cu crustă de ierburi cu cartofi de rozmarin, Raft de miel cu crustă de afine cu cartofi de rozmarin, și Raft de miel cu crustă de rozmarin cu sos Balsamic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Combinați pesmetul și următoarele 4 ingrediente într-un vas superficial. Înmuiați partea cărnoasă a rafturilor de miel în albușuri de ou; dragă în amestec de pesmet. Bateți orice amestec de pesmet rămas pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
4
Așezați mielul, cu carnea în sus, pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit. Introduceți termometrul pentru carne în cea mai groasă parte a mielului, asigurându-vă că termometrul nu atinge osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
5
Coaceți la 425 timp de 45 de minute sau până când termometrul înregistrează 145 (mediu-rar) până la 160 (mediu).
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista