Grătar de miel cu crustă de usturoi-rozmarin

Usturoi-rozmarin-Crusted Rack de miel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 689 calorii, 41G de proteine, și 54g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $3.22 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, albușuri de ou, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Raft de miel cu crustă de ierburi cu cartofi de rozmarin, Raft de miel cu crustă de afine cu cartofi de rozmarin, și Raft de miel cu crustă de rozmarin cu sos Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 1 cană.
Combinați pesmetul și următoarele 4 ingrediente într-un vas superficial. Înmuiați partea cărnoasă a rafturilor de miel în albușuri de ou; dragă în amestec de pesmet. Bateți orice amestec de pesmet rămas pe raft.
Așezați mielul, cu carnea în sus, pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit. Introduceți termometrul pentru carne în cea mai groasă parte a mielului, asigurându-vă că termometrul nu atinge osul.
Coaceți la 425 timp de 45 de minute sau până când termometrul înregistrează 145 (mediu-rar) până la 160 (mediu).
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.