Grătar de făină de porumb și Coacăzeprăjituri cu sirop de mere-scorțișoară
Făină de porumb și coacăze Griddlecakes cu sirop de mere-scorțișoară este un vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 1,31 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 617 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați jeleu de mere, suc de mere, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Prăjituri cu zmeură și afine cu sirop de vanilie-lămâie, Clătite de scorțișoară de mere din grâu integral cu sirop de scorțișoară, și Vafe de scorțișoară-pâine de porumb cu sirop de mere-scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Fierbeți ingredientele siropului într-o cratiță mare până se reduce la 3/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
1
Bateți împreună făina, făina de porumb, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mare, apoi amestecați coacăzele. Se amestecă iaurtul și ouăle cu o furculiță într-un alt bol și se amestecă în amestecul de făină cu unt topit doar până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină De Porumb
Coacăze
Unt
Iaurt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă ușor unsă la foc moderat, până când este fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se toarnă măsuri de 1/4 cană de aluat în tigaie în loturi, formând 3 prăjituri de 1/2 inch și se gătește aproximativ 3 minute sau până când partea inferioară este aurie. Întoarceți și gătiți încă 1 minut, sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se transferă pe o foaie de copt și se păstrează la cald într-un cuptor de 250 de litri F în timp ce gătiți prăjiturile rămase.