Gouda, Pancetta și fondue de ceapă cu covrigi

Gouda, Pancetta și fondue de ceapă cu covrigi
Gouda, Pancettan și fondue de ceapă cu covrigi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 299 calorii, 17g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați riesling, chimen măcinat, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Gouda Fondue, Rețetă de covrigi de bere 'n' Gouda, și Castron de pâine cu fondue Gouda și bere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie medie, gătiți pancetta tocată la foc moderat, amestecând ocazional, până când este crocantă, aproximativ 8 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați pancetta pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se toarnă toată grăsimea din tigaie, cu excepția a 1 lingură.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ceapa feliată, acoperiți și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați 2 linguri de apă în tigaie și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa se rumeneste ușor, cu aproximativ 5 minute mai mult. Se amestecă chimenul și se condimentează ceapa cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Într-un castron, aruncați brânza cu făina. Într-o cratiță medie, aduceți vinul la foc mic la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Adăugați brânza în pumni și amestecați constant până când fiecare lot este complet topit înainte de a adăuga mai mult. Gatiti, amestecand energic, pana devine cremos, cu aproximativ 2 minute mai mult. Se amestecă pancetta și jumătate din ceapă și se condimentează generos cu piper. Plutiți ceapa rămasă deasupra fonduei și serviți cu covrigi calzi, cuburi de pâine de secară, cornichoane și legume murate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
CornișonCornișon
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
SecarăSecară
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista