Gorgonzola-Baie De Usturoi

Gorgonzola-Dip usturoi ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 245 calorii. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, ulei de măsline, brânză gorgonzola și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, care este solid. Încercați Pâine Cu Usturoi Gorgonzola, Gorgonzola, Bruschetta de măsline și usturoi, și Roșii prăjite cu usturoi, Gorgonzolan și ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună brânza Gorgonzola, ceapa, pătrunjelul și usturoiul într-un bol până se amestecă bine.
Bateți împreună oțetul, sucul de lămâie și uleiul de măsline într-un bol separat până când sunt bine amestecate. Se amestecă amestecul de oțet în amestecul de brânză până se amestecă bine. Refrigerați cel puțin 4 ore sau mai mult.
Serviți la temperatura camerei.