Gone Fishin Chowder
Gone Fishin Chowder durează aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 124 de calorii , 9 g de proteine și 4 g de grăsime fiecare. Pentru 88 de cenți per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și 30 de ani . Mergeți la magazin și luați cimbru, țelină, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu un scor de 38% , acest fel de mâncare este destul de rău. Gone Fishin' Brownie Bites , Gone Fishin' Trail Mix și Goin' Fishin' Cupcakes sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, la foc mediu, gătiți baconul până devine crocant.
Scurgeți, rezervând 1 linguriță picături. Se sfărâmă baconul și se pune deoparte.
Căleți ceapa și cimbrul în picături rezervate.
Se adauga apa, cartofii, morcovii, telina, sare si piper. Acoperiți și fierbeți timp de 20-25 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Se adauga rosiile, patrunjelul si baconul; gătiți timp de 10 minute.
Adăugați pește; căldură prin.
Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru pește. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau un Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu ușor, cum ar fi un pinot noir. Premonition Cellars Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Premonition Cellars Pinot Noir]()
Premonition Cellars Pinot Noir
Acest vin prezintă arome concentrate de cireșe, merișor și căpșuni, cu note de condimente, fenicul și arome de stejar pe nas. Fructele roșii, merișorul tartă, zmeura și condimentele îmbracă paleta, terminând cu aciditate suculentă. Acest an răcoros a ajutat la păstrarea acidității sale naturale, iar maturarea lentă a permis un vin frumos echilibrat și cu alcool scăzut. Acest vin a fost butoiat timp de 20 de luni în stejar francez și are arome calde și prăjite.