Gogoși dublu Berry este un fără gluten și vegetarian mâncare de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 137 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați afine, apă, amestec original și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Gogoși Glazurate Cu Lămâie Dublă, Gogoși Glazurate Cu Lămâie Dublă, și Gogoși Glazurate Cu Ciocolată Dublă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 218°.pulverizați tigaia cu gogoși cu spray de gătit. Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, 2 linguri de zahăr granulat, 2/3 cană de lapte, 2 lingurițe de vanilie și ou până se omogenizează. Se amestecă afine. Puneți aluatul într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor; pungă de etanșare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Spray De Gătit
Amestec De Coacere
Afine
Vanilie
Lapte
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
Bol
Cuptor
Tigaie
2
Tăiați colțul mic al pungii; strângeți punga pentru a țeava aluatul în tigaie, folosind aproximativ 1/4 cană pentru fiecare gogoașă.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Coaceți 7 până la 9 minute sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată. Scoateți imediat gogoșile din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Scobitori
Cuptor
Tigaie
4
Într-o cratiță de 1 litru, încălziți zmeura, apa și restul de 2 linguri de zahăr granulat până la fierbere la foc mediu. Gatiti 2 pana la 3 minute sau pana se ingroasa si siropoasa. Tulpina; rece. Se amestecă 1 cană de zahăr pudră și 1/2 linguriță de vanilie rămasă cu biciul până se omogenizează și se îngroașă. Scufundați blaturile de gogoși în glazura de fructe de pădure; lăsați excesul să se scurgă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Zahăr Pudră
Zmeură
Vanilie
Fructe De Padure
1 Ardei Morita Uscat
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
5
Lăsați să stea până când este setat.
6
Într-un castron mediu, amestecați restul de 1 cană de zahăr pudră și 4 1/2 lingurițe de lapte cu biciul până se omogenizează.