Gnocchi Ricotta cu roșii prăjite

Gnocchi Ricotta cu roșii prăjite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 488 calorii, 21g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de ouă, ricotta, roșii prune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Gnocchi Ricotta în sos de roșii, Gnocchi Ricotta cu sos de roșii, și Gnocchi Ricotta cu sos simplu de roșii.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Puneți roșiile, tăiate cu părțile în sus, în 1 strat într - un vas de copt de 13 x 9 inci. Punctați cu 2 linguri de unt și condimentați bine cu sare și piper. Prăjiți în mijlocul cuptorului până când pielea este încrețită și începe să se rumenească, aproximativ 45 de minute. Se răcește în vasul de copt.
Faceți gnocchi în timp ce roșiile
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Bateți împreună ouăle și ricotta într-un castron mare cu un mixer electric până se omogenizează. Se amestecă făina, 1 linguriță sare kosher și 1/2 linguriță piper până se combină. (Aluatul va fi moale.)
Folosiți 2 lingurițe (tacâmuri, nu linguri de măsurare) pentru a forma gnocchi: scoateți o linguriță rotunjită de aluat, apoi folosiți a doua lingură pentru a scoate amestecul de pe lingură și în apă clocotită. Faceți încă 9 gnocchi.
Fierbeți rapid până când gnocchi sunt doar fermi în centru și fierți, aproximativ 5 minute.
Se transferă cu o lingură cu fante pe un platou și se răcește, acoperit cu un prosop de hârtie umed. Continuați să faceți gnocchi în loturi de 1
Când roșiile sunt suficient de reci pentru a le manipula, curățați-le și însămânțați-le peste tigaia de prăjire. Feliați carnea de roșii pe lungime de 1/4 inch grosime și puneți-o într-o cratiță medie. Răzuiți piei, semințe și orice sucuri din tigaia de prăjire într-o sită fină așezată peste cratiță cu roșii și apăsați pe solide în sită pentru a extrage sucuri. Aruncați piei și semințe.
Se amestecă 1/4 cană de apă în roșii și se aduce la foc mic la foc mic. În timp ce roșiile se fierb la foc mic, topiți restul de 2 linguri de unt într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat, apoi gătiți gnocchi, rotind ușor, până se încălzește, 4 până la 5 minute.
Condimentează gnocchi cu sare și piper și servește cu roșii calde.
* Puteți găti roșii cu 1 zi înainte și răciți, acoperite.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.