Gnocchi Pomodoro

Gnocchi Pomodoro
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Gnocchi Pomodoro. Această rețetă servește 4 și costă 2,5 USD pe porție. O porție conține 1077 calorii, 30g de proteine, și 54g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, fulgi de chile, smântână și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi gălbenușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 20 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gnocchi Pomodoro, Gnocchi Cu Sos Pomodoro, și Ragu de miel cu Gnocchi de cartofi: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru a face sosul: scoateți roșiile din cutie, tăiați în jumătate și îndepărtați semințele. Tăiați roșiile în bucăți mici și rezervați sucul. Într-o cratiță, adăugați ulei de măsline și usturoi și sotati timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați roșiile, sarea, piperul și chili-ul și aduceți la foc mic timp de 5 minute. Dacă este necesar, adăugați sucul rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Adăugați busuiocul. Finalizați cu cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Coaceți cartofii aproximativ 1 până la 1 1/2 ore, până se înmoaie. Scoateți fiecare cartof din piele în bolul de amestecare. Mash cartofii la o consistență fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Într-un castron separat, combinați gălbenușurile de ou, untul topit, sarea, piperul și nucșoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați amestecul de ouă la cartofi și amestecați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5
Adăugați făină în amestec, 1 cană la un moment dat și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
6
Scoop afară și să facă degetul dimensiuni role pe bord presarata cu faina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Tăiați cu cuțitul în bucăți de dimensiuni ale mușcăturii.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
8
Rotiți fiecare piesă peste spatele unei furculițe pentru a face o formă rotundă. Într-o tigaie, înghețați până când este suficient de greu de manevrat și puneți-l în pungi de dimensiuni porționate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Umpleți o oală mare cu apă și adăugați un vârf de sare și fierbeți. Aruncați gnocchi în apă clocotită 3 sau 4 la un moment dat, astfel încât apa să nu se oprească din fierbere. Gnocchiul este gata când plutește în vârf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Scurgeți gnocchi și scoateți în castron și adăugați sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Adăugați parmezan proaspăt și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Revista