Gnocchi Pomodoro
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Gnocchi Pomodoro. Această rețetă servește 4 și costă 2,5 USD pe porție. O porție conține 1077 calorii, 30g de proteine, și 54g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, fulgi de chile, smântână și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi gălbenușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 20 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gnocchi Pomodoro, Gnocchi Cu Sos Pomodoro, și Ragu de miel cu Gnocchi de cartofi: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru a face sosul: scoateți roșiile din cutie, tăiați în jumătate și îndepărtați semințele. Tăiați roșiile în bucăți mici și rezervați sucul. Într-o cratiță, adăugați ulei de măsline și usturoi și sotati timp de 1 minut.
Adăugați roșiile, sarea, piperul și chili-ul și aduceți la foc mic timp de 5 minute. Dacă este necesar, adăugați sucul rezervat.
Adăugați busuiocul. Finalizați cu cremă.
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Coaceți cartofii aproximativ 1 până la 1 1/2 ore, până se înmoaie. Scoateți fiecare cartof din piele în bolul de amestecare. Mash cartofii la o consistență fină.
Într-un castron separat, combinați gălbenușurile de ou, untul topit, sarea, piperul și nucșoara.
Adăugați amestecul de ouă la cartofi și amestecați împreună.
Adăugați făină în amestec, 1 cană la un moment dat și amestecați până se omogenizează.
Scoop afară și să facă degetul dimensiuni role pe bord presarata cu faina.
Tăiați cu cuțitul în bucăți de dimensiuni ale mușcăturii.
Rotiți fiecare piesă peste spatele unei furculițe pentru a face o formă rotundă. Într-o tigaie, înghețați până când este suficient de greu de manevrat și puneți-l în pungi de dimensiuni porționate.
Umpleți o oală mare cu apă și adăugați un vârf de sare și fierbeți. Aruncați gnocchi în apă clocotită 3 sau 4 la un moment dat, astfel încât apa să nu se oprească din fierbere. Gnocchiul este gata când plutește în vârf.
Scurgeți gnocchi și scoateți în castron și adăugați sos.
Adăugați parmezan proaspăt și serviți.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.