Gnocchi Parizieni

Gnocchi Parizieni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Gnocchi parizieni. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 564 calorii. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 294 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, sare kosher, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Suflet De Gnocchi Parizian 4, Gnocchi Parizian De Dovleac, și Gnocchi parizieni cu roșii Cherry prăjite, porumb și dovlecei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa, untul și sarea la fiert într-o cratiță medie la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați făină dintr-o dată și amestecați cu o lingură de lemn până se formează un aluat neted. Reduceți căldura la mediu-scăzut și continuați să amestecați, bătând aluatul cu forță și rapid pentru a preveni lipirea de oală. Continuați să gătiți până când aluatul se îndepărtează de părțile laterale ale oalei lăsând un strat subțire și se aburește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Pentru a termina cu Stand
1
Transferați aluatul fierbinte în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru palete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați muștar și brânză și bateți la viteză medie-mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
3
Adăugați ouă pe rând, permițând aluatului să încorporeze complet oul înainte de a adăuga următorul. Când s-a adăugat oul final, adăugați ierburi și bateți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
4
Transferați amestecul într-o pungă cu fermoar de dimensiuni de galon sau într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf de 1/2 inch. Continuați cu Pasul
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
1
Scoateți oala de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați muștar și brânză și bateți cu lingura de lemn până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
3
Adăugați ouă pe rând, bătând energic cu fiecare adăugare pentru a preveni coagularea ouălor și permițând aluatului să încorporeze complet oul înainte de a adăuga următorul. Când s-a adăugat oul final, adăugați ierburi și bateți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
4
Transferați amestecul într-o pungă cu fermoar de dimensiuni de galon sau într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf de 1/2 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
5
Lăsați amestecul să se odihnească 15 până la 25 de minute la temperatura camerei. Între timp, aduceți o oală mare cu apă sărată la foc mic și aveți o foaie de copt cu margini. Dacă utilizați o pungă cu fermoar, tăiați o deschidere de 1/2 inch într-un colț. Ținând punga peste apa clocotită, stoarceți amestecul din pungă, tăindu-l cu un cuțit de tăiat în lungimi de 1 inch și lăsându-i să cadă direct în apa care fierbe. Continuați să tăiați cât mai multe într-un minut, apoi opriți-vă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Când toți gnocchi au plutit în vârf, continuați să gătiți până când gnocchi sunt complet gătite în centru, cu aproximativ 3 minute mai mult. Ridicați gnocchi cu o strecurătoare cu plasă fină sau un păianjen metalic și transferați pe foaia de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Stropiți cu puțin ulei de măsline și aruncați pentru a acoperi. Repetați cu aluatul rămas. Gnocchi răciți pot fi refrigerați până când sunt gata să continue gătitul fie în Gnocchi parizieni cu roșii cherry prăjite, porumb și dovlecel, fie în gnocchi parizieni souffl circulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
GnocchiGnocchi
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista