Gnocchi de cartofi dulci cu unt brun de arțar și scorțișoară

Gnocchi de cartofi dulci cu unt maro de arțar și scorțișoară și salvie este o rețetă fără gluten, lacto ovovegetariană și primară, cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine, 14 g de grăsimi și un total de 250 de calorii. Pentru 75 de cenți per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 48 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o rețetă la preț foarte rezonabil pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. Dacă aveți sare, sirop de arțar, frunze de salvie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Vă este adus de Foodnetwork. Funcționează bine ca aperitiv. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 42%, care este solid. Rețete similare sunt Gnocchi de cartofi dulci cu unt brun de arțar cu scorțișoară și salvie, Gnocchi de cartofi dulci cu unt brun de arțar cu scorțișoară și salvie și Gnocchi de cartofi dulci cu unt brun și salvie.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Pentru Gnocchi: Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F.
Înțepăți cartoful dulce cu o furculiță.
Coaceți cartofii dulci până când sunt fragezi și complet fierți, între 40 și 55 de minute, în funcție de dimensiune. Se răcește ușor.
Tăiați în jumătate și scoateți carnea într-un castron mare. Se pasează cartofii dulci și se transferă într-o cană mare de măsurare pentru a vă asigura că cartofii dulci măsoară aproximativ 2 căni.
Transferați piureul de cartofi dulci înapoi în bolul mare.
Adăugați brânza ricotta, sare, scorțișoară și piper și amestecați până se amestecă bine.
Adăugați făina, câte 1/2 cană până când se formează un aluat moale. Înfăină ușor suprafața de lucru și pune aluatul într-o bilă pe suprafața de lucru. Împărțiți aluatul în 6 bile egale.
Întindeți fiecare minge într-o frânghie lată de 1 inch.
Tăiați fiecare frânghie în bucăți de 1 inch.
Rulați gnocchi peste dinții furculiței.
Transferați gnocchi formați pe o tavă mare de copt. Continuați cu restul de gnocchi.
Între timp, aduceți o oală mare cu apă cu sare la fiert la foc mare.
Adăugați gnocchi în 3 reprize și gătiți până când sunt fragezi, dar încă fermi la mușcătură, amestecând ocazional, aproximativ 5 până la 6 minute.
Scurgeți gnocchii folosind o lingură cu fantă pe o tavă de copt. Cort cu folie pentru a se menține cald și continuați cu gnocchi rămase.
Pentru sosul cu unt brun: în timp ce se gătesc gnocchi, topește untul într-o tigaie mare la foc mediu. Cand untul s-a topit adaugam frunzele de salvie. Continuați să gătiți, învârtind untul din când în când, până când spuma scade și substanțele solide din lapte încep să se rumenească.
Scoateți tigaia de pe foc. Se amestecă scorțișoara, siropul de arțar, sarea și piperul. Atenție, amestecul va bule. Amestecați ușor amestecul. Când bulele se potolesc, aruncați gnocchii fierți în untul brun.
Transferați gnocchi într-un vas de servire și serviți imediat.
Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Gnocchi pot fi combinați cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Famille Vincent Cremant de Bourgogne, cu un rating de 4 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Famile Vincent Cremant de Bourgogne]()
Famile Vincent Cremant de Bourgogne
Din strugurii Chardonnay, acest sclipitor aliează prospețimea, corpul și netezimea. Cremant Brut este uscat și oferă bule fine (1,5 Milioane/30 de minute – noi le-am numărat, dar nu trebuie să mă credeți pentru asta!), note de flori la nas, crocante și fructate la gust. Este un clasic excelent pentru toate ocaziile festive.