Gingerbread Souffl

Gingerbread souffl XV ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 44 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 148 calorii. Un amestec de scorțișoară măcinată, ghimbir măcinat, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sufleu de turtă dulce cu Maple creme Anglaise, Tort De Turtă Dulce Cu Glazură Cremoasă De Turtă Dulce, și Turtă dulce M & M Cookie Baruri cu turtă dulce M & M Buttercream.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Coat 8 (6 uncii) souffl feluri de mâncare cu spray de gătit.
Se presară uniform cu 2 linguri de zahăr granulat. Pune deoparte.
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați făină și 2 linguri de zahăr granulat; gatiti 1 minut, amestecand constant cu un tel. Adăugați treptat lapte; aduceți la fierbere, amestecând constant cu un bici. Gatiti 2 minute sau pana cand este usor gros, amestecand constant cu un tel.
Scoateți din căldură; se răcește 10 minute.
Adăugați melasa și următoarele 5 ingrediente (prin gălbenușuri de ou), amestecând cu un bici. Pune deoparte.
Așezați albușurile de ou într-un bol mediu de amestecare; bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat restul de 2 linguri de zahăr granulat, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide (nu suprasolicitați). Îndoiți ușor un sfert amestec de albus de ou în amestec de melasă; pliați ușor amestecul de albus de ou rămas. Se amestecă ușor amestecul în feluri de mâncare pregătite. Apăsați brusc feluri de mâncare pe tejghea de 2 sau 3 ori la nivel.
Așezați vasele pe o foaie de copt; puneți foaia de copt în cuptor.
Coaceți la 375 timp de 25 de minute sau până se umflă și se fixează.
Presărați fiecare suflu cu 1/2 linguriță de zahăr pudră.