Gingerbread Angels
Gingerbread Angels este un vegetarian rețetă cu 72 de porții. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 87 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de zahăr brun auriu, unt, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Funcționează bine ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 10%. Încercați Gingerbread Angels, Îngeri, și Cookie Angels pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți făina, ghimbirul măcinat, scorțișoara,sifonul și sarea într-un castron mare.
Puneți ghimbir cristalizat în mini procesor; adăugați 1 lingură amestec de făină și amestecați până când ghimbirul este tocat foarte fin. Folosind mixer electric, bateunt într-un alt castron mare până la neted.
Adăugați 1 cană de zahăr și 1/2 cană de zahăr brun;bate până devine ușor și pufos. Bateți în ouă, 1la un moment dat. Bateți în melasă,suc de portocale și coajă de portocală (aluatul poate părea coagulat).Bateți în amestec de ghimbir cristalizat. Amestecîn amestecul rămas de făină-condimente. Adunați aluatul împreună. Aplatizați în disc. Înfășurați înplastic; se răcește cel puțin 4 ore.
Poziția 1 raft în treimea superioară și 1 raft în treimea inferioară a cuptorului; preîncălziți la 350 F. line2 foi de copt cu pergament. Împărțiți aluatul în 4 porții; modelați fiecare în jurul. Răciți 3 runde.
Rulați aluatul rămas rotund pe suprafața de lucru înmuiată până la grosimea generoasă de 1/8 inch. Folosind flouredangel în formă de cookie cutter, taie cookie-uri.Aduna resturi de aluat și reroll la generous1 / 8-inch grosime; taie mai multe cookie-uri.Folosind spatula, transferați cookie-urile pe foi,distanțate la 1 inch.
Periați fursecurile cuglazură, apoi presărați cu zahăr brut și/sauzahăr colorat, dacă doriți.
Coaceți prăjiturile până devin aurii, inversândfoi după 7 minute, aproximativ 14 minutetotal.
Lăsați să stea 2 minute; transferați în rafturisă se răcească. Repetați cu aluatul rămas, răcind foile de copt între batches.DO înainte: se poate face cu 1 săptămână înainte.Depozitați între foi de hârtie cerată încontainer etanș.