Ginger Snap Pumpkin Pie cu cremă de ghimbir
Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 232 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, unt, biscuiți graham cu mânecă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Sandvișuri cu înghețată de ghimbir și dovleac, Chewy Ginger Snap dovleac - sărate Caramel inghetata sandwich-uri cu Heath Bar biți, și Cupcakes cu ghimbir de dovleac cu glazură de brânză cremă de ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru crusta de firimituri: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți părțile laterale ale unei tigaie cu formă de arc de 9 inci cu unt. Înfășurați fundul tigaiei în folie pentru a preveni scurgerea.
Combinați zahărul, sarea, 8 din prăjiturile gingersnap și biscuiții graham într-un robot de bucătărie și pulsați până se sfărâmă.
Stropiți în unt și continuați să pulsați până când amestecul este consistența nisipului umed.
Se toarnă amestecul în tigaie și se împinge în bază și la jumătatea laturilor folosind un pahar cu margini drepte.
Coaceți crusta timp de aproximativ 10 minute, apoi lăsați să se răcească complet în timp ce faceți umplutura.
Pentru umplutură: amestecați dovleacul, zahărul brun închis, scorțișoara, ouăle, banana, albușul de ou și laptele într-un bol mare.
Se toarnă umplutura în crusta de firimituri coapte și se coace aproximativ 50 de minute.
Lăsați să se răcească complet în timp ce faceți frisca de ghimbir.
Pentru frisca de ghimbir: bateți smântâna cu zahărul până se formează vârfuri moi folosind un mixer de mână. Îndoiți ghimbirul.
Rulați un cuțit subțire în jurul marginii plăcintei pentru a-l elibera din tigaie. Încărcați frisca într-o pungă cu un vârf mare de stea. Rozete de țevi în jurul perimetrului plăcintei și decorați cu cele 8 cookie-uri gingersnap rămase.
Nota bucătarului: asigurați-vă că utilizați o pungă de conducte cu un vârf mare de stea, astfel încât bucățile de ghimbir din frisca să nu înfunde vârful.