Ginger Snap Pumpkin Pie cu cremă de ghimbir

Ginger Snap Pumpkin Pie cu cremă de ghimbir
Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 232 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, unt, biscuiți graham cu mânecă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Sandvișuri cu înghețată de ghimbir și dovleac, Chewy Ginger Snap dovleac - sărate Caramel inghetata sandwich-uri cu Heath Bar biți, și Cupcakes cu ghimbir de dovleac cu glazură de brânză cremă de ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru crusta de firimituri: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți părțile laterale ale unei tigaie cu formă de arc de 9 inci cu unt. Înfășurați fundul tigaiei în folie pentru a preveni scurgerea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați zahărul, sarea, 8 din prăjiturile gingersnap și biscuiții graham într-un robot de bucătărie și pulsați până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri GingersnapCookie-uri Gingersnap
Biscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți MariBiscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți Mari
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Stropiți în unt și continuați să pulsați până când amestecul este consistența nisipului umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4
Se toarnă amestecul în tigaie și se împinge în bază și la jumătatea laturilor folosind un pahar cu margini drepte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Coaceți crusta timp de aproximativ 10 minute, apoi lăsați să se răcească complet în timp ce faceți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Pentru umplutură: amestecați dovleacul, zahărul brun închis, scorțișoara, ouăle, banana, albușul de ou și laptele într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Marea Britanie Folosește Coacăze)(Marea Britanie Folosește Coacăze)
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Prajitura Cu Paine De AfinePrajitura Cu Paine De Afine
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Se toarnă umplutura în crusta de firimituri coapte și se coace aproximativ 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Lăsați să se răcească complet în timp ce faceți frisca de ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
9
Pentru frisca de ghimbir: bateți smântâna cu zahărul până se formează vârfuri moi folosind un mixer de mână. Îndoiți ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
10
Rulați un cuțit subțire în jurul marginii plăcintei pentru a-l elibera din tigaie. Încărcați frisca într-o pungă cu un vârf mare de stea. Rozete de țevi în jurul perimetrului plăcintei și decorați cu cele 8 cookie-uri gingersnap rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri GingersnapCookie-uri Gingersnap
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Nota bucătarului: asigurați-vă că utilizați o pungă de conducte cu un vârf mare de stea, astfel încât bucățile de ghimbir din frisca să nu înfunde vârful.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista