Germană-Tort De Ciocolată

Germană-Tort De Ciocolată
Tort German-ciocolata ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 191 calorii. Această rețetă servește 18. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de zahăr granulat, extract de vanillan, margarină stick și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Ciocolată Germană, Tort De Ciocolată Germană, și Tort De Ciocolată Germană.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înveliți Tigăi rotunde de 3 (8 inci) cu spray de gătit și praf cu 1 lingură de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
Combinați cacao și ciocolată într-un castron mic; adăugați apă clocotită, amestecând până se topește ciocolata. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Combinați zaharurile, untul și uleiul într-un castron mare și bateți la viteza medie a unui mixer până se omogenizează bine (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Adăugați iaurt, extracte și albușuri; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
IaurtIaurt
6
Lingurați ușor făina cernută în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
7
Combinați făina cernută, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
8
Adăugați amestecul de făină în amestecul cremos alternativ cu zară, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți în amestec de cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
9
Se toarnă aluatul de tort în tigăile pregătite. Atingeți brusc tigăile o dată pe tejghea pentru a îndepărta bulele de aer.
10
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 10 minute și se scoate din tigăi. Se răcește complet pe rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie; se întinde cu 1/3 cană glazură de nucă de cocos-Pecan și se acoperă cu un alt strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Nucă De CocosNucă De Cocos
Ardei ArbolArdei Arbol
Nuci PecanNuci Pecan
12
Se întinde cu 1/3 cană glazură și se acoperă cu stratul de tort rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Ardei ArbolArdei Arbol
13
Întindeți glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului. Păstrați tortul acoperit în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Ardei ArbolArdei Arbol
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții18
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista