Germană Moale Covrig Bastoane
Reteta Germană moale covrig bastoane ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 2 ore și 10 minute. O porție conține 154 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 13 cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 24. Dacă aveți drojdie activă, bicarbonat de sodiu, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Bastoane de covrig moale germane cu slănină, Bastoane Moi De Covrig, și Usturoi Herb Moale Covrig Bastoane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați zahărul brun în 2 căni de apă caldă până se dizolvă.
Presărați drojdia peste apă și lăsați să stea până se spumează, aproximativ 5 minute. Se amestecă uleiul vegetal și 3 căni de făină. Frământați restul de 2 3/4 căni de făină; aluatul va fi ușor lipicios.
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată și frământați până la matasos, aproximativ 3 minute; dacă aluatul este foarte lipicios, frământați cu până la 1/4 cană mai multă făină.
Transferați aluatul într-un castron mare, uns, acoperiți cu folie de plastic și lăsați să stea la temperatura camerei până se dublează în vrac, aproximativ 45 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 45
Tapetați 3 foi mari de biscuiți cu hârtie pergament și ungeți hârtia. Puneți aluatul și întoarceți-l pe o suprafață de lucru înmuiată. Frământați ușor aluatul, aplatizați-l și tăiați-l în 24 de bucăți.
Rulați fiecare piesă într-un băț de 9 inci cu grosimea de aproximativ 1/2 inch.
Transferați bețișoarele pe foile de prăjituri pregătite, lăsând cel puțin 2 inci între ele.
Lăsați să stea descoperit până se umflă, aproximativ 25 de minute.
Într-o tigaie mare și adâncă, amestecați bicarbonatul de sodiu în 2 litri de apă și aduceți la foc mic la foc mare. Reduceți căldura la moderat. Folosind 2 linguri cu fante, transferați cu atenție 6 bețișoare de covrig la un moment dat în apa care fierbe 30 de secunde, rotind o dată; adăugați aproximativ 1 cană de apă fierbinte după ce ați gătit al doilea lot de covrigi.
Transferați bețișoarele de covrig pe prosoape de hârtie pentru a le scurge, apoi readuceți-le pe foile de prăjituri, distanțându-le uniform.
Periați bețișoarele de covrig cu spălarea ouălor și presărați sare.
Coaceți până se rumenesc bogat, aproximativ 10 minute.
Se servește cald sau la temperatura camerei, cu muștar.