Gatiti cartea: kebab de miel macinat cu ardei iute turcesti

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cook the Book: Ground Lamb Kebabs with Turkish Hot Peppers. Această rețetă face 4 porții cu 502 calorii, 29G de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 13 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de ardei Alep, piper, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: kebab de miel cu glazura de rodie-chimen, Gatiti cartea: supa de iaurt turcesc cu menta, și Luleh Kebabs-Kebab De Miel Măcinat Persan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ardeiul Alep într-un castron mic cu 1 lingură de apă fierbinte.
Lăsați să stea până la pastel, aproximativ 5 minute.
Așezați mielul măcinat într-un bol de amestecare.
Adăugați pasta de ardei, pătrunjelul, boiaua, sarea și piperul negru. După ce vă udați ușor mâinile cu apă rece, frământați amestecul de miel împreună cu mâna, stoarcând orice bule de aer.
Împărțiți amestecul de miel în 4 porții egale. Modelați amestecul de miel pe frigarui pentru a face cârnați plate fără piele, care au aproximativ 7 inci lungime, 1 inch lățime și un centimetru grosime, ciupind carnea cu degetul mare, degetul mijlociu și degetul inelar.
Așezați kebab-urile pe un vas de copt cu părțile ridicate sau pe un platou căptușit cu folie de plastic. Dați la frigider kebab-urile, acoperite, până când sunteți gata de grătar.
Configurați grătarul pentru grătar direct și preîncălziți-l la mare.
Când este gata de gătit, periați și ungeți generos grătarul grătarului, dacă îl utilizați. Aranjați kebab-urile la foc și grătiți-le până se rumenesc afară și fierte după gust, 3 până la 4 minute pe fiecare parte pentru mediu. (Turcii preferă carnea lor bine gătită.)
Folosind lavash pentru a vă proteja mâinile, glisați kebaburile la grătar de pe frigarui pe un platou sau farfurii. Ștergeți grăsimea de miel de pe kebab - uri pe lavash, apoi grătiți-o până se prăjește ușor, 1 până la 2 minute pe fiecare parte, întorcându-se cu clești. Urmăriți lavashul; poate arde rapid.
Tăiați lavash-ul prăjit în pătrate de 4 inci pentru a servi cu mielul și serviți imediat cu gustul de ceapă pe lateral.
Așezați ceapa într-un vas de amestecare căptușit cu un prosop curat din bumbac.
Adăugați sarea și aruncați pentru a amesteca.
Lăsați amestecul de ceapă să stea aproximativ 5 minute. Lucrând peste castron, strângeți ceapa cât mai strâns posibil adunând și răsucind capetele cârpei de vase pentru a stoarce sucul de ceapă. Puneți apa de ceapă deoparte pentru o altă utilizare.
Așezați ceapa, pătrunjelul și sumacul într-un bol de amestecare și aruncați pentru a amesteca.
Serviți gustul în decurs de 1 oră de la amestecare.