Gatiti cartea: Il Tost (șuncă și brânză la grătar)

Gatiti cartea: Il Tost (șuncă și brânză la grătar) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 577 calorii. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de șuncă afumată, bucăți de brânză parmigiano-reggiano, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: porumb la gratar pe stiulete, Gatiti cartea: salata de porumb si Quinoa la gratar, și Gatiti cartea: salata de paine de rosii la gratar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Porniți cuptorul la 500 F.
Ungeți fiecare felie de pâine doar pe o parte.
Acoperiți partea unsă cu unt a fiecăreia dintre cele două felii cu brânză și acoperiți cu o felie de șuncă.
Acoperiți cu felia de pâine rămasă, cu partea unsă cu unt.
Așezați în vasul de copt fără a se suprapune.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 5 minute. Dacă după 5 minute pâinea nu este încă complet rumenită, coaceți încă un minut.
Serviți fierbinte, tăind tostul în diagonală în jumătate, dacă doriți.