Gatiti cartea: Frittata de rosii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Cook the Book: Tomato Frittatan. O porție conține 107 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 42 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 20 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână roșii, ceapă cu zaruri mici, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Gatiti cartea: dulceata picanta de rosii, Gatiti cartea: Mostaccioli cu Pesto de rosii, și Gatiti cartea: supa cremoasa de rosii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie antiaderentă de 10 inci, rezistentă la cuptor, la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți până devine translucidă.
Adăugați usturoiul, sarea și piperul. Când usturoiul începe să renunțe la aroma sa, adăugați Roșia. Gatiti pana se incalzeste.
Bateți ouăle împreună într-un castron mediu.
Adăugați ouăle în amestecul de roșii din tigaie. Se amestecă scurt împreună, astfel încât toate ingredientele să fie încorporate. Atunci nu deranja.
Gatiti pana cand ouale sunt aproape setate, 8-10 minute.
Așezați tigaia scurt sub broiler pentru a seta partea superioară, aproximativ 2 minute.
Puneți o farfurie de servire deasupra tigaiei și, ținându-le ferm împreună, întoarceți-le astfel încât frittata să aterizeze cu partea de jos în sus pe farfurie.
Tăiați în 8 pene, în stil plăcintă și serviți.