Gatiti cartea: decoratiuni comestibile pentru Brad

Gatiti cartea: decoratiuni comestibile pentru Brad
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Cook the Book: decorațiuni comestibile pentru pomul de Crăciun. Această rețetă face 35 de porții cu 135 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, făina, sarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Piesa Centrală Comestibilă Pentru Pomul De Crăciun, Decorațiuni Comestibile De Masă Pentru Om De Zăpadă, și Gatiti cartea: coroane de flori de porumb de Craciun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați făina, sarea, praful de copt, scorțișoara, cuișoarele și piperul într-un robot de bucătărie și, cu motorul pornit, adăugați untul și zahărul, apoi, încet, ouăle bătute și mierea, prin tubul de alimentare, deși nu folosiți tot acest lichid dacă patiseria s-a reunit înainte de a fi epuizată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Formați două discuri grase și puneți unul, acoperit cu folie de plastic sau într-o pungă resigilabilă, la frigider în timp ce începeți pe celălalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Preîncălziți cuptorul la 350 F și tapetați două foi de biscuiți cu hârtie pergament. Apoi pudrați o suprafață de lucru cu făină, întindeți discul, de asemenea, făinat, la aproximativ 1/4 inch și decupați decorațiunile de Crăciun cu tăietori la alegere, care ar putea include forme de brad, îngeri, stele, fulgi de zăpadă și așa mai departe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Re-rulați și tăiați încă ceva, lăsând deoparte resturile de aluat de pe primul disc, bine acoperit, în timp ce continuați cu rularea celui de-al doilea. Când aveți ambele seturi de resturi de aluat, întindeți-le și tăiați-le din nou și continuați să faceți acest lucru până când se consumă tot aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
5
Acum luați o mică duză de conducte și folosiți capătul ascuțit pentru a tăia o gaură chiar sub partea superioară a fiecărui cookie (prin care panglica poate fi filetată ulterior).
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
6
Aranjați formele de patiserie pe foile de prăjituri căptușite și coaceți timp de aproximativ 20 de minute: este greu de văzut când sunt coapte, dar puteți simți; dacă partea inferioară nu mai este aluată, sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Se transferă într-o grătar și se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
8
Amestecați zahărul cofetarilor cu pudra de bezea și 3 linguri de apă, bătându-l până când este suficient de gros pentru a putea acoperi fursecurile cu o pătură albă care picură doar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
9
Gheață cu grijă decorațiunile reci, folosind o linguriță (vârful pentru picurare, spatele pentru netezire) și împrăștiați paiete pentru stropi după cum doriți. Când glazura este setată, treceți panglica prin găuri și agățați-vă de copac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocale și Pastă De Colorant AlimentarPortocale și Pastă De Colorant Alimentar
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Vermut StropitorVermut Stropitor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții35
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiCrăciun
Revista