Gatiti cartea: Banh Mi cu Daikon si muraturi de morcovi

Gătiți cartea: Banh Mi cu daikon și murături de morcovi ar putea fi doar Vietnameză rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 1. Acest fel principal are 938 calorii, 41G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $3.75 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ficatul P. P. A. P., sare, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Gătiți cartea: daikon murat, morcov și castraveți, Morcov Și Murături Daikon, și Gatiti cartea: muratura Indiana.
Instrucțiuni
Tăiați pâinea pe lungime, lăsând-o atașată pe partea din spate. Folosind degetele sau un cuțit de pâine, scobiți interiorul, făcând un jgheab în fiecare jumătate. Aruncați interiorul sau salvați pentru o altă utilizare, cum ar fi firimiturile de pâine. Dacă pâinea este moale, lăsați-o scurt într-un cuptor de prăjitor preîncălzit la 163°, apoi lăsați-o să se răcească un minut înainte de a continua.
Întindeți Generos părțile tăiate ale pâinii cu maioneză și apoi stropiți cu Maggi sau sos de soia.
Puneți carnea, castravetele, coriandrul, chile și murăturile pe jumătatea inferioară. Închideți sandvișul, tăiați-l pe jumătate transversal pentru a mânca ușor și bucurați-vă.
Daikon de zi cu zi și murături de morcovi
- face aproximativ 3 cani -
Așezați morcovul și daikonii într-un castron și presărați sarea și 2 lingurițe de zahăr. Folosiți-vă mâinile pentru a frământa legumele timp de aproximativ 3 minute, expulzând apa din ele. Se vor înmuia și lichidul se va aduna în partea de jos a vasului. Nu mai frământați când puteți îndoi o bucată de daikon, astfel încât capetele să se atingă, dar daikonul să nu se rupă. Legumele ar fi trebuit să piardă aproximativ o pătrime din volumul lor.
Scurgeți într-o strecurătoare și clătiți sub apă curentă rece, apoi apăsați ușor pentru a expulza apă suplimentară. Întoarceți legumele în castron dacă intenționați să le mâncați în curând sau transferați-le într-un borcan de 1 litru pentru depozitare mai lungă.
Pentru a face saramura, într-un castron, combinați 1/2 cană de zahăr, oțetul și apa și amestecați pentru a dizolva zahărul.
Se toarnă peste legume. Saramura trebuie să acopere legumele.
Lăsați legumele să se marineze în saramură cel puțin 1 oră înainte de a mânca. Se vor păstra la frigider până la 4 săptămâni.