Gătiți cartea: salată de carne de crab, porumb și chimen în sulițe de andive
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Cook the Book: Crabmeat, porumb și salată de chimen în andive Spears. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 74 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână andive belgiene, suc de lămâie, ierburi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Gatiti cartea: salata de Nasturel si andive cret cu crutoane, Gatiti cartea: salata de porumb picant, și Gatiti cartea: salata de porumb si Quinoa la gratar.
Instrucțiuni
1
Se amestecă primele 10 ingrediente într-un castron mediu. Condimentează după gust cu sare și piper. Acoperiți și răciți cel puțin 4 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Scurgeți salata și puneți 1 lingură rotunjită în capătul de bază al fiecărei sulițe de andive. Aranjați pe platouri și serviți.
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.