Găluște de stafide de mere de modă veche ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 647 calorii, 9g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară, sare, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 de ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Găluște De Stafide De Mere De Modă Veche, Găluște De Mere De Modă Veche, și Slaw de mere și stafide de modă nouă.
Instrucțiuni
1
Aruncați împreună toate ingredientele de umplere.
1
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Cernem împreună făina, praful de copt, sarea și 3 linguri de zahăr granulat într-un castron. Se amestecă untul și se scurtează cu un blender de patiserie sau cu vârful degetelor până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Praf De Copt
Scurtarea
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
3
Adăugați 1/2 cană de lapte și amestecați cu o furculiță până când amestecul este umezit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
4
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată și frământați ușor de 7 până la 8 ori sau până când se formează un aluat moale (nu suprasolicitați aluatul, altfel găluștele vor fi dure).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
5
Întindeți aluatul pe o suprafață bine făinată cu un sucitor făinat într-un dreptunghi dur de 16 x 11 inci (aproximativ 3/4 inch grosime). Tăiați la un dreptunghi de 15 x 10 inci. Înjumătățiți aluatul pe lungime, apoi tăiați transversal în treimi (pentru a forma 6 pătrate).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
1
Împărțiți umplerea între centrele de pătrate. Aduceți toate cele 4 colțuri împreună peste umplere și prindeți împreună pentru a sigila.
2
Transferați găluștele într-un vas de copt din ceramică sau sticlă bine uns cu unt de 13 pe 9 pe 2 inci și aranjați la o distanță de aproximativ 1 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
3
Ungeți blaturile cu restul de 1/2 lingură de lapte și presărați cu restul de 1/2 lingură de zahăr granulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Lapte
1
Aduceți cidrul și zahărul brun la fierbere, amestecând până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Cidru
Zahăr
2
Turnați sirop în jurul găluștelor, apoi coaceți găluștele până se rumenesc și siropul clocotește, 20 până la 25 de minute.