Găluște de porc și arpagic
Găluște de porc și arpagic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 146 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 50 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați garnitura: scallions, arpagic înflorit, oțet de orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Găluște de porc și arpagic, Găluște de porc și arpagic cu creveți uscați, și Găluște De Arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele (cu excepția tulpinilor de coriandru, arpagic și ambalaje) într-un castron mare, apoi amestecați tulpinile de coriandru și arpagicul. Puneți vasul într-un castron mai mare de gheață pentru a rămâne răcit în timp ce formați găluște.
Așezați o linguriță ușor rotunjită de umplutură în centrul unui înveliș și umeziți zona din jurul umplerii cu apă. Îndoiți în jumătate pentru a forma o semilună și apăsați pentru a sigila. Umeziți un colț și aduceți colțurile împreună, apăsându-le, pentru a forma o găluște în formă de tortellini. Repetați cu umplutura și ambalajele rămase.
Gătiți găluște într-o oală mare cu apă care fierbe ușor până când carnea de porc este doar gătită, aproximativ 3 minute.
Transferați cu o lingură cu fante pe un platou.
Găluștele pot fi formate (dar nu fierte) cu 2 ore înainte și răcite; sau cu 1 lună înainte și congelate pe o tavă, apoi transferate într-o pungă de congelator. Gătiți găluște congelate în 3 sau 4 loturi, 7 până la 8 minute pe lot.