Gălbenuș De Ou Pictat Cookie-Uri De Crăciun
Gălbenuș de ou pictat cookie-uri de Crăciun este un vegetarian rețetă cu 30 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 115 calorii. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Funcționează bine ca desert. Este perfect pentru Crăciun. Un amestec de sare, făină, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare includ cookie-uri de zahăr pictate {video}, Cookie-Uri De Zahăr Pictate Manual, și Cookie-Uri De Gălbenuș De Ou.
Instrucțiuni
Unt de cremă sau margarină și scurtare; adăugați treptat zahăr, bătând până la lumină și pufos.
Adăugați oul și vanilia; bate bine.
Combinați făina și sarea; se amestecă în amestec cremă. Împărțiți aluatul în jumătate; acoperiți și răciți cel puțin 1 oră.
Rotiți o porție de aluat la o grosime de 1/8 inch pe o foaie de prăjituri ușor făinată.
Tăiați cu tăietori asortați; îndepărtați excesul de aluat. Vopsea modele asortate pe cookie-uri cu vopsea gălbenuș de ou, folosind o pensulă mică.
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 9 până la 10 minute.
Scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci. Repetați procedura cu aluatul rămas.
Combinați gălbenușul de ou și apa; se amestecă bine. Împărțiți amestecul în mai multe cupe de cremă; nuanțați după dorință cu colorarea alimentelor cu pastă. Acoperiți până când este gata de utilizare. Dacă vopseaua se îngroașă, adăugați câteva picături de apă și amestecați bine.