Găini de vânat la grătar cu portocale de sânge și rozmarin

Găini de vânat la grătar cu portocale de sânge și rozmarin
Găinile de vânat la grătar cu sânge portocaliu și rozmarin necesită aproximativ 3 ore de la început până la sfârșit. Pentru $3.49 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1048 calorii, 77g de proteine, și 77g de grăsime. Această rețetă servește 2. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Un amestec de ulei de măsline, sos de usturoi chili asiatic, găini de vânat cornish și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Încercați Găini de vânat Cornish cu usturoi și rozmarin, Usturoi Și Rozmarin Cornish Vânat Găini, și Găini de vânat Cornish cu Prosciutto și rozmarin cu fasole albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați găinile de vânat într-un castron mare; stropiți găinile cu ulei de măsline și suc de portocale din sânge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale Din SângeSuc De Portocale Din Sânge
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Carne De VânatCarne De Vânat
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Se presară cu rozmarin tocat și crenguțe de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
3
Adăugați pastă de chili asiatică la găini; condimentează cu sare și piper. Se amestecă puii în condimente și suc pentru a acoperi. Folosiți degetele pentru a slăbi pielea peste sâni și întindeți puțin din marinată sub piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Pastă De ChiliPastă De Chili
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
Ardei ArbolArdei Arbol
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
4
Se dă la frigider cu pieptul în jos timp de 2 ore pentru a se marina.
5
Preîncălziți grătarul exterior (de preferință cărbune) la foc mediu (un strat de cărbuni).
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Scurgeți puii și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
7
Așezați puii cu pieptul în jos pe grătar și acoperiți cu capacul grătarului cu orificiile deschise. Gatiti pana cand partile de san sunt rumenite uniform, 7-10 minute. Întoarceți puii și gătiți pe spate cu capac (orificiile de aerisire deschise) până când sucurile curg limpede, articulațiile șoldului se mișcă ușor și carnea nu mai este roz în interior. Un termometru pentru carne cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a coapsei citește cel puțin 160 de grade F (70 de grade C), încă 30 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Închideți orificiile de ventilație ale grătarului de pe capac la jumătate. Întoarceți puii înapoi pe sâni, închideți capacul și gătiți încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții2
Scor De Sănătate28
Revista