Găini de vânat la grătar cu portocale de sânge și rozmarin

Găini de vânat la grătar cu portocale de sânge și rozmarin
Găinile de vânat la grătar cu sânge portocaliu și rozmarin necesită aproximativ 3 ore de la început până la sfârșit. Pentru $3.49 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1048 calorii, 77g de proteine, și 77g de grăsime. Această rețetă servește 2. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Un amestec de ulei de măsline, sos de usturoi chili asiatic, găini de vânat cornish și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Încercați Găini de vânat Cornish cu usturoi și rozmarin, Usturoi Și Rozmarin Cornish Vânat Găini, și Găini de vânat Cornish cu Prosciutto și rozmarin cu fasole albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați găinile de vânat într-un castron mare; stropiți găinile cu ulei de măsline și suc de portocale din sânge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale Din SângeSuc De Portocale Din Sânge
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Carne De VânatCarne De Vânat
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Se presară cu rozmarin tocat și crenguțe de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
3
Adăugați pastă de chili asiatică la găini; condimentează cu sare și piper. Se amestecă puii în condimente și suc pentru a acoperi. Folosiți degetele pentru a slăbi pielea peste sâni și întindeți puțin din marinată sub piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pastă De ChiliPastă De Chili
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
4
Se dă la frigider cu pieptul în jos timp de 2 ore pentru a se marina.
5
Preîncălziți grătarul exterior (de preferință cărbune) la foc mediu (un strat de cărbuni).
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
6
Scurgeți puii și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
7
Așezați puii cu pieptul în jos pe grătar și acoperiți cu capacul grătarului cu orificiile deschise. Gatiti pana cand partile de san sunt rumenite uniform, 7-10 minute. Întoarceți puii și gătiți pe spate cu capac (orificiile de aerisire deschise) până când sucurile curg limpede, articulațiile șoldului se mișcă ușor și carnea nu mai este roz în interior. Un termometru pentru carne cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a coapsei citește cel puțin 160 de grade F (70 de grade C), încă 30 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
8
Închideți orificiile de ventilație ale grătarului de pe capac la jumătate. Întoarceți puii înapoi pe sâni, închideți capacul și gătiți încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții2
Scor De Sănătate28
Revista