Gâscă Prăjită Cu Vișine Și Sos De Vin Roșu

Gâscă Prăjită Cu Vișine Și Sos De Vin Roșu
Gâscă prăjită cu vișine și sos de vin roșu este un fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție conține 2884 calorii, 122G de proteine, și 259g de grăsime. Pentru $11.4 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 24 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână jeleu de coacăze roșii, băț de scorțișoară, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu # SundaySupper ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 75%. Încercați Gâscă Prăjită Cu Sos De Ienupăr, Gâscă prăjită condimentată cu sos de tigaie cu fructe uscate, și Friptură de coaste cu sos de vin roșu pentru rețete similare.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 24 m.
Porții6
Scor De Sănătate59
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista