Gâscă prăjită cu vișine și sos de vin roșu este un fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție conține 2884 calorii, 122G de proteine, și 259g de grăsime. Pentru $11.4 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 24 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână jeleu de coacăze roșii, băț de scorțișoară, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu # SundaySupper ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 75%. Încercați Gâscă Prăjită Cu Sos De Ienupăr, Gâscă prăjită condimentată cu sos de tigaie cu fructe uscate, și Friptură de coaste cu sos de vin roșu pentru rețete similare.